2008. február 22., péntek

Folytatás

Én kis naív. Lazán elhittem, hogy nincs tovább. Békésen ülök a fodrásznál amikor megszólal a mobil. Jónapot kívánok xy vagyok a Lombard Zrt-től és Szántó Györgyné-t keresem. áááááááááááááááá
Mondom a csajnak, a részleteket és hogy még mielőtt elkezdené fejezze be és szálljanak már le rólam. Szegény csak elnézést kért és letette. Kezd egyre szövevényesebb lenni az ügy. Csak tudnám miért engem szórakoztatnak, remekül megvagyok nélkülük is.
Még ismerkedem a lehetőségekkel. Remélem előbb utóbb olyan lesz a blog , mint amilyennek szeretném.

Vasárnap Mindynek rocky versenye lesz. Légyszi drukkoljatok neki:)

Alakul

/Előzmény, hogy az is értse aki eddig nem olvasott: http://lina.freeblog.hu/ /
Délután felhívtak az OTP-től. Ők legalább vették a fáradtságot. Gizikét keresték. Felvilágosítottam az ügyintézőt, hogy nagyon rossz helyen jár és alaposan nézzen utána ennek a nőszemélynek. Elmeséltem, hogy más cég is rajtam keresi. Ígéretet kaptam, hogy törlik a számom a rendszerükből és még meg is köszönték a segítségemet.:) Valamint ha mégis kapnék még ilyen sms-t akkor küldjem vissza a tilt szót arra a számra és akkor biztosan nem küldenek többet.

Sok szeretettel köszöntöm régi és új olvasóimat :)

Végül is azért döntöttem a változás mellett, mert szerény képességeimet meghaladják a dizájnolás rejtelmei és nagyon untam már a "régi" sablont.