2008. augusztus 1., péntek

Angyalkártya mára

Kitartás:
Ne hagyd, hogy szorongásaid elnyomják a szándékod. Te csak add önmagad, és nézz néha a dolgok mögé is.

Ikrek

A fiam meg a lányom.

Ruben 2920 gramm volt és 55 cm, Lorena 3770g és ő is 55cm. Ruben született 16.45-kor, Lora 16.47-kor. Így Öcsi Lora bátyja.:)



A kép alapján nem túl hihető:




Kikapcs

Korina szerda este óta a keresztszüleinél van. Holnap jön majd haza. Eddig még sosem volt ennyi ideig távol tőlem. Nagyon jól érzi magát, mert ott most csak vele foglalkoznak és ez jót tesz az ő kis lelkének. Néha mindegyik gyerekemnek kell egy kis magány.:)
Nekem is, ezért holnap délután irány Zamárdi és a Party Fészek természetesen Mester Tomi koncert ürügyén, ami ki tudja hánykor kezdődik, de gondolom sötétedés körül:))
Akinek hiányzom ott megtalál.:))

Meglepetés

Ma Solymár felé az út szélén láttam 5 pici őzikét. Az egyik épp ki akart jönni az útra. Alapból az állatok sosem jönnek enynire közel , pláne nem egy olyan helyen ahol percenként legalább 100 autó húz el. Meg is lepődtem, és csak reménykedtem benne, hogy visszafelé már nem lesznek ott. Lassítottam, hogy lássam. Még mindig ott bóklásztak fél méternyire a főúttól. Egy bácsi félreállt és próbálta őket visszafelé terelni az erdőbe, de nem túl osk sikerrel. Sajons nem tudom mi lett a vége, de remélem, hogy mindegyik túlélte ezt a kalandot. Hogy az anyukájuk hol volt és egyáltalán él e még az kérdés. Gyanítom, hogy különben nem mászkáltak volna errefelé, ha minden rendben lenne.:(

2008. július 31., csütörtök

Folytatás

Ezeket ma csináltam. A kert különböző pontjain. Egyet kivéve azt gondolom, hogy egymás folytatásai. Kivéve ami a trambulin előtt van. Fényképező géppel hiába fotóztam nem látszott semmi.














És anya szólt, hogy amikor sétálni voltunk és birkát simogattunk a reptéren akkor is van egy ilyen az egyik képemen:


Most gondolhatnám, hogy a telefonommal nem stimmel valami, de a ház előtt lévő kertben sehol nincs ilyen és próbáltam másfelé is pl. a játszótéren, de semmi.




2008. július 30., szerda

Érdekes

Ezeket a képeket ma délután fotóztama kertünkben a telefonommal. Az az érdekes benne, hogy szabad szemmel nem lehetett látni semmit. A telefon kijelzőn viszont igen. Mondhatom, hogy szivárvány. Na de fejjel lefelé és nem az égen?

2008. július 29., kedd



Naplemente nálunk.

Apró örömök

Tegnap ugyan nem jött össze, de ma tényleg első dolgom volt lottózni. 5-ös és 6-os lottón is játszom. :)) Nem bízom a véletlenre!

Balcsin vettem egy bluetooth-t aminek usb a vége és arra való, hogy a telefonomról a képeket fel tudjam tenni a számítógépre és a gépről is bármit fel tudjak tenni a telcsimre. Tök jóóóó!

Alakul a ház is itthon egyszer végre csak rend lesz. Már negyedik napja próbálom eltűntetni a nyaralásból haza hozott cuccokat, és tisztaságot varázsolni, de eddig nem sok látszatja volt. Ma reggel viszont határozottan úgy nézett ki a nappali, mint ahogy kell.:)

Éjjel valahogy nem jött álom a szememre. Első körben Nip Tuck-ot néztem a Viasat3-on, majd Doktor Edisont az RTL-en végül a Férjfogót szintén ott. Negyed háromkor lett vége. áááá Viszont Goran Visnijc játszott benne.:))
"Carl és Joline már több, mint ötszáz napja házasok. Férje, a kallódó fotóművész egy nap elhagyja azzal az indokkal, hogy "megtalálja önmagát". Joline mindent félredobva elindul New Yorkból, hogy fél Amerikán és kalandok sokaságán keresztül párja nyomára bukkanjon. Aztán amikor végre megleli valahol a nyugat-texasi sivatagban, Joline nyilvánvalóvá teszi, hogy bármit megtesz, csak hogy visszakapja a férjét!"

Így aztán ma reggel kicsit sem akartam felkelni, pedig a csemetéim ezt nem nagyon díjazták.
Most viszont irány a kert és a medence, mert végre jóidő van.

2008. július 27., vasárnap

Na és ez milyen?

Sikeres lehetsz a szerencsejátékokban, vagy olyan területeken amelyben nem kell a pénzért megdolgoznod, csupán Fortuna kegyére van szükséged. Reggel tölts ki egy lottószelvényt, és közben gondolj egy olyan személyre, aki kedves számodra, és szívesen segítenél neki, ha nyernél.

Első dolgom lesz, hogy lottózzak.:))

Érzések

Ezt húztam mára, tudom, hogy nem véletlen.

Gyógyulás:

Használd a szeretet gyógyító hatalmát! Minden sebet beforraszt, legyen az lelki vagy testi. Szánj időt a pihenésre, a megújulásra.

Nyaralás

Egy körül indultunk ebéd után, mert azt gondoltam, hogy a kicsik elalszanak majd útközben. De ahogy lenni szokott hiába egy jó terv, ha más a valóság.:)) Annyira izgatottak voltak, hogy eszük ágában nem volt aludni. Velünk jött anyukám is így az első két nap remekül sikerült. A napocska sütött hétágra a víz meleg volt mi meg élveztük, hogy ott vagyunk a parton és "nemcsinálunksemmit". Ez konkrétan annyit jelent, hogy felváltva vittük a gyerekeket méklyvízbe, közben a többiekre figyelt a másik. Nem kicsit lettünk iszaposak, vizesek, dehát ezért mentünk. Ráadásul még a színünk is karamellbe vette az irányt.:)) Ez már nagy szó, mert alapból jó fehér.

A csipet csapat pillanatok alatt belejött a nyaralásba és már az első fél órában hot-dogot, vattacukrot, kukoricát, fagyit és hasonló jókat kívánt. Eslő este felvásároltam némi raktárkészletet a Tesco-ban, így legalább a vacsi és reggeli megoldódott. Vasárnap étteremben ettünk és már pont mondani akartam, hogy ahhoz képest, hogy 4 gyerekkel vagyunk milyen simán ment minden, amikor Lora egy laza mozdulattal kiborította az őszilevét.:) Mondjuk ilyen árak mellett ennyi bőven belefért, hogy feltöröljék. Egyébként a pizza és spagetti fincsi volt, na meg a padlizsán krém sem volt rossz, de a gyerekeim szerint én mindenből jobbat tudok.:) Hiába anya csak egy van.:))
Hétfőn anya vonata két órát késett így egy korábbira cserélte a jegyét, de így is maradt időnek egy közös Mekizésre. A gyerekmenű mindig teli találat, talán pont azért, mert elég ritkán járunk ilyen helyre. Időben viszsa értünk a pályaudvarra és anyuci hazament. Mi meg maradtunk 5-en. Délután meglátogattuk Dórikát Zamárdiban és benéztünk a Party Fészekbe is. Aztán játszótereztünk, mert akkor éppen nem esett, viszont hűvös volt. Másnap délelőtt és délután is játszótér meg séta volt a progi és hogy nekem is legyen valami örömöm találtunk C&A-t és Takko-t. Naná, hogy volt néhány dolog aminek nem bírtam ellen állni. Mindy és Kori kapott egy szép fürdőrucit, Lora és Öcsi meleg nadrágot, Öcsi Bob-os fürdőgatyót, Lorka meg nyári rucit. Mivel volt vagy 13 fok és éjjel nagyon fáztam magamnak is vettem két melegítő alsót a Takko-ban. Szerdán reggel lejött apu. ÉS mivel még mindig szakadt az eső és hűvös volt csak ismételtük az előző napokat és sétáltunk meg játszóztunk. Péntek délután végre strandidő lett így megkoronáztuk a hetet egy balcsizással. A gyerekek oda voltak meg vissza, hogy végre megint lehetett fürdeni. Láttunk hattyúkat, vadkacsákat, halakat és sok sok embert akik alig várták a megváltó jóidőt pont úgy, mint mi. Szombat délelőtt csomagoltunk és mivel a nap megint elfelejtette a dolgát és nem sütött 1/4 12-re hazaértünk. Azóta folyamatosan megy a mosógép és próbálok úrrá lenni a káoszon. Alakul, bár bőven van még mit tenni. A medencébe viszont friss tiszta víz van és a fű is le van vágva, szóval folytatódhat a nyár itthon. Azért mindenkinek aki most készül nyaralni kívánok sokkal szebb és jobb időt.