2008. november 4., kedd

7 dolog amit eddig nem árultam el magamról.

Dreamertől kaptam a felkérést a játékra.

1. Gyerekkoromban azt hittem ha este alvásnál a fejemre húzom a takarót a betörő nem vesz észre és nem fog bántani. /soha nem törtek be hozzánk és nem is fognak/

2. Nemrég jöttem rá, hogy életem első szerelme akivel 8 évig jártunk és együtt is éltünk, nem tudta, hogy mennyire imádtam és életem egyik legfontosabbja volt és lesz. Pedig azt gondoltam, hogy kimutattam az érzéseimet és ez teljesen nyílvánvaló volt számára.

3. Mindig is vonzottak az extrém dolgok, sajnálom, hogy csak a bugsy jumpingot próbáltam ki.

4. Szükségem van mindig egy olyan személyre aki inspirál. Gyerekként plátói szerelemnek hívtam, most pedig életerő és kedélyjavító forrásnak. Csak akkor működik, ha a másik is tisztában van a szerepével.

5. Mindig problémám volt a halállal. Főleg azzal, hogy halottat lássak. Pláne ha közel állt hozzám. Most meg már annyira közömbösnek érzem magam a halállal szemben, hogy már már ijesztő. Valószínűleg csak elnyomom magamban. Egyetlen kivétel van amikor az Elisabethben Mester Tamás bújt a Halál szerepébe. Tőle nem tartottam.:))

6. Sosem lennék sem ovónő, sem tanár. Minden elismerésem az övék, nekem sok lenne 20-30 gyerek. A saját 4-em pont elég.:))

7. Ha újra kezdeném színésznő lennék. /bár azt hiszem ezt már említettem/

Nem adom tovább senkinek, aki kedvet érez hozzá meséljen.

Korina és az iskola

Bevallom kicsit aggódtam, hogyan fogja venni az akadályt az én öntörvényű szőke tündérem. Ő nem ismer olyat, hogy mások kedvéért bármit is megtenni, főleg akkor nem, ha nincs kedve hozzá. Márpedig ez őhercegnőségénél elég sokszor előfordul. Tipikusan az a gyerek aki két percet nem bír a popóján ülni, viszont remekül elvan egyedül. Szóval azt gondoltam nehéz dolgunk lesz az iskola kezdéssel, de nem. Biztos közrejátszott, hogy néhány ovistárs is osztálytárs lett. Meglepő módon ritkán nyafog, hogy nincs kedve menni, de az őszi szünetben egyértelműen kiderült, hogy a számokkal nincs jóban. Pontosabban a számok leírása nem tetszik neki. Viszont gyönyörűen olvassa össze a megtanult betűket. Az első két havi értékelése tökéletes, minden képzeletem felülmúlta.:)) Rockyra is szívesen jár. Lassan mindenkit megismer az osztályból és új barátai is vannak. Itthon viszont ugyan az a kis vadóc akiben két fiú veszett el. Továbbra is remek ötletei vannak és az ikrekkel kivitelezteti, így általában megússza a felelősségre vonást, mert Lora és Ruben ritkán árulják el.

2008. november 2., vasárnap

Holnaptól újra ovi suli és végre időm is lesz írni.:))
Addig is pár szösszenet:

Öcsi fürdik és kiabál a kádból. Celeb vagyok mentsetek ki!:))

Lora ül anyukám ölében és közli, hogy ha nagy lesz akkor ajándék kibontó lesz. Szép kis foglalkozás, bár én meg sem szólalok, mert kiskoromban mazsola árus akartam lenni.:))