2008. június 5., csütörtök

A Gyámügyön minden rendben volt és néhány papírt be kell vinnem még holnap. Aztán irány vásárolni a bográcsozáshoz. Légyszi intézzetek nekünk jó időt, napsütést nem muszáj, de az eső ne essen és ha lehet nagy szél se legyen. :)) Alig vagyok igényes...

2008. június 4., szerda

Tegnap és ez most kivételesen lényeges, kaptam egy Idézést a Gyámhivataltól, amelyben köteleznek, hogy ma 14.00-kor vagy péntek 10.00-kor jelenjek meg náluk. Még jó, hogy nem ma küldték, hogy tegnap menjek. Gondolom ez egy forma nyomtatvány, de a vége akkor is igen csak meglepett.
"Ha az idézésnek nem tesz eleget, vagy meghallgatása előtt az eljárás helyéről engedély nélkül eltávozik, és távolmaradását vagy eltávozását megfelelően nem igazolja, továbbá, ha az idézésre önhibájából eredő ittas vagy bódult állapotban jelenik meg, eljárási bírsággal sújtható. A 2004. évi CXL. tv.61§-a az elárási bírság legkisebb összegét esetenként 5000,-Ft-ban állapítja meg."

Először is, hogy lehetek önhibámon kívül ittas?? Másodszor meg elég szépen állunk, ha ez egy alap amit mindenkinek elküldenek. És vajon poénból nem ér e meg 5000 Ft-ot?:)) Na jó persze hogy nem, de akkor is megdöbbentett, ez a pár sor.

2008. június 3., kedd

Nem is tudom hol tartottam, de előbb utóbb csak sorra kerül majd minden amit el akarok mesélni. A rocky verseny most nem úgy sikerült ahogy terveztük, de sebaj, majd legközelebb. Ugyan a kisasszonynak még nem igazán sikerült felfognia, hogy nem minidg rajtuk múlik minden. Mert ugye vannak a pontozók akik helyre pontoznak, tehát akik 3* 1-et kapnak azok az elsők, akik két 4-est egy hármast azok a másodikok. De a mostani pontozás igen furára sikeredett, mert ilyenek voltak, hogy 1-es, 4-es 6-os. Vagyis az egyik pontozó első helyre tette volna az egyik csapatot a másik, hatodik helyre a harmadik pedig negyedik helyre. Mindyék csapata 5-6-7 -est kapott így hatodikak lettek.

Vígasztalás képpen Mekiztünk egyet hazafelé, majd délután szülinapi buliba ment Mindy az osztálytársnőjéhez. Itt volt a "nagy"tesója is velünk két napig és nagyon örültünk neki.

Vasárnap este pedig megnéztük az Operettben a Szépség és Szörnyeteget. A díszlet és a jelmezek zseniálisak és az egész darab lenyűgöző. Egy kis érdekesség: mellettünk ült Tilla a feleségével és a két kisfiúkkal. Édesek voltak a gyerekek akik hangosan mondták, hogy a Bandi a gyertyatartó./Csonka András/ Az első sorban ülők bizony jól meglepődtek amikor igazi farkasnak látszó színézsek rohangáltak előttük fél méterrel. A darab végén pedig amikor a Szörnyeteg vissza változik herceggé olyan füstöt nyomtak ki a közönség közé, hogy alig láttunk, folyt a könnyünk és rém büdös volt. Viszont igazi varázslat feelingje volt.:)

Pénteken bogrács főző verseny lesz a suliban. A tavalyi is nagyon klassz volt. Aztán jövő héten három kirándulós nap.