2008. július 17., csütörtök

Siófok

Nekem többet jelent, mint másnak. Gyerekkoromban minden nyarat ott töltöttem. Rengeteg élmény, közös emlék és sok sok barát, ismerős és persze a Balaton. Ma lementem és nemcsak kerestem, de találtam is szállást, úgyhogy szombaton irány a gyerekekkel Siófok! Kéretik jóidőnek lenni.:)

Olyan jó volt egy kicsit vezetni a napsütésben, hallgatni a rádiót és csak úgy lenni. Aztán amikor megálltam a parton már éreztem is azt az illatot amit sosem felejtek el. Szabadság és víz és nyár! Pár óra alatt legalább 5 ismerőssel találkoztam. Sok időm nem volt beszélgetni, de remélem majd egy hét alatt midenkit arra sodor a szél ahol mi leszünk.:))
Miantól jöttek az üveggolyók:

Ajándék, Anyuci
Álom
Boldogság, barátság, blog
Citromfű
Család, csók, csillagok, csoda
Dallam
Eper, emlék
Élet, érzelem

Fénykép
George Michael :)
GYerekek
Hangulat, Herceg
Illatok, idézet
Jóság, jólét
Korina♥, Kristály, kívánság,
Lorena♥, Lányok,
Miléna♥, Mester :) MÁZS:) Magdi
Nap
NYaralás
Olvasás,
Óra, óhaj
Öröm
Prince:), Pénz, Papi

Qkac
Ruben♥, Remény
Siker, sellő
Szerelem, szeretet, szivárvány, születés
Titok, tenger, türelem, tündér
TYúk
Utazás
Úszás
Ürge
Xilofon
Yvett
Vágyak, virágok, versenytánc, Vikim
Walter
Zene
ZSebibaba, Zsófi

Gurulnak Dreamer-nek, Sofkának persze csak ha kedvet éreznek hozzá.



2008. július 16., szerda

Nyaralás

Napok óta bújom a netet, hogy valami jó kis szállást találjak Siófokon. Fontos, hogy közel legyen a part és ha nem is félpanzió, de legalább reggeli legyen, ha már egyedüli felnőttként neki vágok ennek a jó kis nyaralásnak.
Először is az árak. Sok helyen van kedvezmény a gyerekekre de 2 -nél többe nem nagyon gondolkodnak. Ráadásul azt is úgy, hogy ha két felnőttel együtt mennek, akkor jár csak a kedvezmény. Könyörgöm, el sem tudják képzelni hogy létezik olyan akinek nincs párja? Akkor már nekem nem lehet jó??? Legtöbb helyen be sem lehet írni olyat, hogy egy felnőtt 4 gyerek, mert ez a variáció nem létezik. Két szobába meg már hadd ne menjünk, mert mégis melyiket kéne külön szobába tennem?? Naná, hogy egyiket sem. Persze minden hely foglalt annak ellenére is sok helyen, hogy ennyi pénzért /5 nap minimum 160000Ft/. Ennyiért már vígan elmehetnék Horváthországba egy apartmanba. Találtam 75000-ért is de nem szeretnék rosszabb körülményeket,mint itthon úgy, hogy még pénzbe is kerül. A másik dolog ami nem tetszik, hogy szombattól szombatig vannak a turnusok. Na de ha csak szerdától lesz jóidő akkor miért mennék le szombaton. Lehet, hogy holnap beülök az autóma és lemegyek körül nézni, hátha személyesen többre jutok a bosszankodásnál.

2008. július 15., kedd

Már megint egy nemszeretem hír.

http://www.fn.hu/sportmix/20080715/egy_oran_at_elesztettek_ujra/

Szívből kívánom, hogy a családja most erős legyen. Neki már jó, csak ezt itt a földön nehéz elfogadni...