2009. január 9., péntek

Gondolatok Vikitől nekem

Úgy érzem ennek ITT a helye, hogy mindenki olvashassa:

APPLELF írta...
Linusom!Ma nagyon-nagyon Rád gondoltam...Annyira nagyon büszke vagyok Rád!!!Tudom már rengetegszer mondtam, de nem lehet elégszer... HEHE!Valami elképesztően borzalmas, iszonyatosan gyötrelmes és felfoghatatlanul nehéz időszak áll mögötted a váratlan tragédia óta, de sosem áradt belőled mérhetetlen panasz, önsajnálat, vagy hiábavaló pesszimizmus... Még a legszörnyűbb napokon is rendszerint megpróbáltál pozitívan állni a következő nap elé. Mindig vidáman, lendületesen, optimistán, tervekkel és célokkal teli nézel a jelenbe és a jövőbe egyaránt. Pedig tudom hogy egyáltalán nem egyszerű feladat egyedül nevelni négy nagyszerű és csodás gyerkőcöt.Na meg persze a szerető társ és apa is szívbe markolóan hiányozhat időnként egészen biztosan.A legtöbben folyton-folyvást panaszkodnak, pedig negyed ennyire se történik az életükben rossz... Példa értékű a hozzáállásod és őszintén becsülöm, tisztelem a nem mindennapi fantasztikus személyiségedet! Szuper jó hogy vannak ilyen emberek mint Te!!!Isteni klassz hogy ismerhetlek... Csak így tovább gyönyörűséges, csinos és bájos Királynőm! Szeretlek!Puszi, puszi, puszi!


Drága Vikim! Nagyon szépen köszönöm. :)) A te hozzáálásod és optimizmusod is tanítani való, Fantasztikus Nő vagy és Csodás Anya. Örülök , hogy akkor a kórházban odamentem hozzád és megismerkedtünk. Nyílván nem volt véletlen. Az sem egyszerű amit te átéltél, így pont ugyan ezeket a sorokat írhattam volna én is Neked. Mert így is gondolom! Büszke vagyok Rád és köszönöm, hogy a barátnőd lehetek.:))

2009. január 5., hétfő

Mindenféle jó

Sikerült igen emlékezetessé tenni az év végét.:)) Gondoltam ha már egész évben szolidan szórakoztam, hát most csapjunk bele és legyen olyan igazán bulizós az év vége. Magam sem gondoltam, hogy ilyen jól sikerül. Azzal kezdődött, hogy Ritusom elhívott az előző évben is megrendezett Fortunás bulira. Akkor is elmentem, de még nem voltam annyira a toppon, hogy igazán feloldódjak és jól érezzem magam. Gondoltam idén mgpróbálom mégegyszer. Jelzem sikerült. 10 óra körül találkoztunk és akkor már elég jelentős sor állt a Play előtt, de szerencsére gyorsan bejutottunk. Kint lehetett vagy -8-10 fok. Rajtam térdig érő csizma fekete combfix, fekete sort és spagetti pántos felső no meg persze kardigán és kabát, így hátnem volt éppen melegem.:)Végül is előszilveszteri bulira azért nem mehetek farmerban. Nem öltöztem túl, mert hozzám képest sokan teljesen komolyan vették a báli ruhát. Némelyik igen vicces volt. Az egyik hölgy háta teljesen csupaszon épp csak a bugyija nem látszott ki/már ha volt rajta/:) A miniszoknyája is extrán mini volt ő pedig nem lehetett több 40 kilónál, de azt is csak a cipője és a rajta lévő ékszerek valamint hosszú szőke haja tette ki. A cipősarka lehetett vagy 15cm és mondanom sem kell alig bírt benne menni. Na nem mintha én tudnék egy olyanban, dehát nem is veszek fel ilyet. Főleg ha még táncolni is szeretnék. És szerettem, méghozzá jó sokat. Fél 11-től egészen hajnali 3-ig. Rengeteg ismerőssel találkoztam, volt olyan akit 10 éve nem láttam. Meg is lepődtek, hogy engem ott látnak, de nagyon örültek és ez igen jól esett. Másnap Szilveszterezni indultunk Magdiékkal. Először egy lightos unalmas 20-30 fős társasághoz csatlakoztunk, de hamar rájöttünk, hogy jobb lesz nekünk a fészekben Zsola, ezértéjfél után gyorsan tovább álltunk. Anna and the Barbies volt Zsola előtt és bár régen tetszett, most kevésbé, de bztos azért, mert késve kezdetk és így nekünk vánunk kellett fél négyig, hogy végre Zsola énekeljen. De kibírtuk és táncoltunk jókat, itt is köszi az MT-s csajoknak nagyon jól éreztem magam.
Elsején pihengettem, már amennyire a gyerekeim hagytak. A neten olvastam, hogy az Intercontinental-ban Budapest Open Táncverseny lesz. Meg is beszéltem Yvivel, hogy elmegyünk szombaton. Közben elküldtem a tanchirek.hu-ra egy megfejtést amivel belépőket lehetett nyerni. Másnap várt az e-mail 2 belépőt NYERTEM a táncversenyre! A standert táncok szépségesek a latin táncok izgalmasak és szórakoztatóak voltak. A ruhák és sminkek is gyönyörűek. Hajnali fél egyre haza is értem. Nem mondhatom, hogy unatkoztam az elmúlt napokban. Most egy kicsit macerás visszazökkenni hétköznapokba, főlega reggel 6-os kelésbe, de azért ma már könnyebben ment.
Röviden ennyi, de majd még összeszedem magam és mutatok pár képet.