2008. április 18., péntek

Jófej voltam. Solymár egyik végéből a buszmegállóból elvittem egy hölgyet a másik végébe. Orvoshoz ment volna, de gyalog szinte lehetetlen, mert nincs járda ráadásul elég messze is van. Egyébként nem szoktam stopposokat felvenni, már csak azért sem, mert a négy gyerekemmel tele van az autónk.:))

2008. április 16., szerda

Lora és Öcsi fürdik. Nagypapájuk mondja, hogy mostmár fejezzétek be a pancsolást és gyertek ki a kádból. Ruben megszólal: Dehát Lora még nincs is elmosva...:))

2008. április 15., kedd

Pénteken spontán csajbulivá alakultunk két anyukával és a három csajszival rocky után. Finomat vacsoráztunk és némi kis bor is javított a hangulaton. Két pohár után lazán közöltem a gyerekkel, hogy feküdj le és edd meg a palacsintát. Ebből is látszik, hogy nem szoktam inni, ezért bírom ilyen jól az alkoholt.:))

Másnap osztálytársnőnél volt szülinapi buli. Sikerült folytatni az előző nap hangulatát még néhány szülővel kiegészüéve. A gyerekeket meg lovagi tornával és tűzzsonglőrőkkel szórakoztatták a házigazdák. A tortázásra este 1/4 10 felé került csak sor, mert a tűz csak sötétben igazi látvány.