2008. május 30., péntek

Végre a gépem is jó és még netem is van. Elvonási tüeteim voltak.:))

Sok jó dolog történt az elmúlt napokabn, nem is tudom, hol kezdjem. Ígérem képeket holnap délután varázsolok a post mellé, de most csak írni van erőm.
Csütörtökön délelőtt szedd magad módon két-két láda epret szedtünk Linikével földön mászva, csúszva, térdelve, guggolva és még ezer variációban. A második órában már tűző napon. Pedig eleinte úgy nézett ki, talán még esni is fog. Tegnap már nem votl időm foglalkozni vele, ezért ez mára maradt, most viszont ott sorakoznak a konyhában a csodás eper lekvárok.

A suliban ma tartották a gyerek napot és egész délelőtt fényképeztünk és jelen voltunk. Utána lányokat kivittem rockyra és 4-kor már az oviban évzáróztam a gyerekeimmel.

Tegnap este a változatosság kedvéért Menyasszonytáncot néztünk az Operettben, naná, hogy MÁZS-al. A végén megint kiakadtam, mert egyedül én álltam fel tapsolni. Erről már egyszer kifejtettem a véleményem. De így viszont tutira látta Árpi, hogy ott vagyok.:) Aztán hazjöttem és bekapcsoltam a tv-t, levezetés képpen. ÉS mit találtam a story tv-n? Épp MÁZS írását elemezték és kérdezték tőle, hogy valóban igaz e amiket az írás elemző állít. Így aztán jól aludtam.

Holnap lehet megint drukkolni, Mindyt versenyre viszem. Utána meg szülinapi buliba mennek az egyik osztálytársnőjükhöz. Nálunk zajlik az élet rendesen.
Mondtam már, hogy imádom a gyerekeimet?

2008. május 25., vasárnap

Csak hogy hű legyek a hagyományokhoz amit nagymamám teremtett, miszerint mindent máskor ünnepelünk mint amikor valóban van, szombaton voltunk gyereknapozni.:) Persze ezt azért tudtuk megtenni, mert a helyi művelődési házban aznapra szervezték a programokat. Az idő csodás volt, a programok kevésbé, de ez a gyerekeimet nem különösebben izgatta. Korit lenyűgöte a színház, a mini cirkusz és a játékok. A kézzel hajtott körhintán legalább félórát ült egyhuzamban.:) Mindyt egész délután rám tapadt, és csak akkor volt hajlandó fél méternél távolabb menni, amikor megjött Orsi a barátnője. Pedig Biával és Lilivel is játszhatott volna, de valamiért nem akaródzott neki. Azért mint utólag kiderült, nagyon jól érezte magát, bár ez ott akkor egy csöppet sem látszott rajta. Korit vizsont jóformán alig láttam. Néha lejelentkezett, hoyg itt vagyok és már szaladt is tovább valami eget rengetően fontos tenni való felé. A kicsik itthon maradtak a nagypapával, mert épp alvás időben mentünk el. Azért kárpótolva lettek. Ma jó sokat kerteztünk és labdáztunk, ugráltunk a trambulinon, bicikliztek, hintáztak, mociztak, homokoztak. Olyan helyre ahol tömeg van még mindig nem viszem őket. De eljön majd annak is az ideje.:))