2008. október 3., péntek

Enneagram

Lina enneagram teszteredménye:

Az uralkodó 4
Az istennõ 9
A varázsló 6
A müvész 4
A misztikus filozófus 6
A hõs 6
A mágikus gyermek 10
A harcos 4
A szent 5

A mágikus gyermek

Magasabb oktávja: A mágikus gyermek
Szent eszméje: A szent munka
Szent ösvénye: A józanság
Alsóbb oktávja: A tervezõ személyiség
Szenvedélye: A torkosság
Eszménye: Oké vagyok
Beszédstílusa: Sztorik
Amit elkerül: A fájdalom
Védekezõ mechanizmusa: Racionalizálás
Csapdája: Az idealizmus
Végletei: Alsóbbrendű - Felsõbbrendű


Aki kedvet kapott itt kitöltheti a tesztet:

http://kovy.freeweb.hu/Ak/KovyHome/enne.htm


Köszönet Dreamernek az ötletért és a linkért.

2008. október 2., csütörtök

Új szerelem 2

Minden kívánságom így teljesüljön. Enyém az MSI WIND RÓZSASZÍN változatban.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ANYUKÁMNAK!!!:)
Mindent tud amire szükségem van és belefér a táskámba.
Mivel a notebook-on érintős a kurzor használata, még gyakorolnom kell. Gondban voltam a jobb klikkel, de már az is megoldódott. Tegnap apu felhívott, hogy fehér egér jó lesz e? De addigra már totál kiment a fejemből, hogy a számítógép egérre gondol és majdnem kiakadtam a gondolattól, hogy egy kisegérrel akarja meglepni a gyerekeket.:)) De szerencsére még mielőtt leszídtam volna eszembe jutott, hogy miről is beszél, így most már egy édes pici fehér egér is a tulajdonom.

2008. szeptember 28., vasárnap

Alcatraz

9-re foglaltunk asztalt. Amikor megérkeztünk még csak néhány asztalnál ültek, de egy órával később amikor Zsola elkezdett énekelni, már egy gombostűt sem lehetett leejteni. Még mindig csak ámulok és bámulok amikor a színpadra nézek, mert hallom a hangját amit ismerek és nem őt látom, pedig semmi más nem történt, csak egy nagydarab srácból egy kifejezetten vékony pasi lett. De a hangja a régi és olyan fergetegesen jót táncoltunk a jobbnál jobb számokra, hoyg csak na. Rendesen izom lázam van:)) Pedig bemelegítés képpen három koktéllal alapoztam. Aztán ennyiben is maradtam magammal, bőven elég volt a jókedvhez és ahhoz is, hogy ma ne legyen semmi bajom. Kifogtunk egy pincért aki tegnap kezdett, de nagyon jófej volt és vette az összes poénunkat is. Na nem a pincérséget kezdte tegnap, csak az ott dolgozást.
Hajnali háromra értünk haza és remélem még sokszor megismételjük, a "kilengést", mert nagyon jól esett. Találkoztunk egy két meglepő ismerőssel, na de tudok titkot tartani!:))