2008. május 16., péntek

Ilyen az, amikor három napig nem működik a számítógépem. Egyszer csak fogta magát és kikapcsolt és nem lehetett életet lehelni belé. Még jó, hogy apu ért hozzá így néhány nap alatt működésre bírta.

Az autóm is bemondta az unalmast tegnap reggel, mert az akkumlátorából kifolyt a sav. Pedig még csak egy éves volt kb. Most másik aksim van és működik is, de még mindig rossz a mag sensor, de remélhetőleg kedden a szerelő ezt is orvosolni tudja, azzal együtt, hogy a ventilátor sem működik. ááááá

Belekezdtem valamibe amit majd elmesélek a végén. Csak pár nap türelem.:))

Holnap viszem az ikreket, hogy megfodrászolja őket Kriszti. Lorának nagyon hullik a haja muszáj levágni. Öcsi csak a szokásos nyári sérót kapja.:))
Mindy és Kori is buliba hivatalosak, naná, hogy máshoz. Erről jut eszembe, megyek is ajándék beszerző körútra.:))

Csodás napot mindenkinek!

2008. május 12., hétfő

Szombaton bátor kislányként egyedül lementem az Alcatrazba Zsola koncertre és Zizi szülinapjára. Zsolát nagyon régen láttam élőben és igen csak meglepődtem, pedig tudtam, hogy milyen sokat fogyott, mert képen láttam. De mégis személyesen a hatás elképesztő volt. Oda néztem a színpadra hallottam a hangját és mégsem ismertem meg.:)) Nagy dícséret és puszi neki.:))

Tegnap a reptérre mentünk biciklizni és már Mindy is egész ügyes, pláne ahhoz képest, hogy néhány napja kapta a bringát és csak a kertben gyakorolt.:) Ma is megyünk, így aztán este nem kell altatni. A kertben van egy 3 méteres trambulin, attól viszont az összes gyerekem lefárad és esténként végre nincs közelharc a lefekvés miatt, maguktól pillanatok alatt álomba merülnek.:)

Vasárnap brassóit főztem ebédre tejfölös fokhagymás ubi salival, ma pedig meggylevest és rizseshúst. Ennyi sport mellett megéheznek a csipet csapat tagjai.

2008. május 11., vasárnap

Már a reklámban megtetszett, és aztán az Auchanban gyorsan be is került a kosaramba.




Kipróbáltuk, nagyon finom és szépséges is. Most jöhet a fiús változat, remélem olyan is lesz, kék dobozzal és szivek meg virágok helyett mondjuk autós szóróval.:) Van belőle puding por is epres és vaniliás ízben ráadásul mnden dobozban van matrica ív és még a tartó is mintás szóval igazi csajszis. És lehet külön szórót is kapni, szívecskéset és selyemcukor rózsaszín gyöngyöket.

Ilyen lett: