2009. március 6., péntek

Napozás

Zsola után szabadon:

Szombaton, azaz holnap, a Fészekben napozás! Tamás-, Zoltán-, Nő-, Vasár-, és Más-napozás! Zsola&Vad Orchideák feat. Somló Tamás!

Secret

Vannak titkaim, pontosabban 2. De tulajdonképpen nem is titkok, hanem olyan dolgok amiket nem mondok el mindenkinek és csak nagyon kevesen tudják... Persze egyszer majd eljön az ideje, hogy elmondhassam. Mert mind a két titok valami nagyon, nagyon jó dolog. És én leszek a világon a legboldogabb, ha már mind a kettő eléri azt a fázist amikor közhírré tehető. :)
Remélem kellő képpen felkeltettem a kíváncsiságotokat.... /a magamét is:))/

2009. március 4., szerda



A nagy orvososdiban el is felejtettem, hogy egy nagyon jó koncerten lehettem ismét Yvivel és Ade-val. Vastag Csabi megmutatta, hogy mi is az rock and roll. Jó kis buli keveredett a musicalesnek indult estéből. A Fészeknek pedig új emeletét ismerhettük meg, mert eddig fogalmam sem volt róla, hogy van második emelet és lift is, no meg színház terem szerűség.:)) Nem is értettem Tomi miért nem ott szokott koncertezni a pince helyett, de aztán megoldottuk a rejtélyt. Fent nem lehet dohányozni. Pedig a hely jóval nagyobb és füst sincs.




Nagyjából túlvagyok a kórságon, már csak az orrom folyik egy picit. Péntek éjjel viszont Mindy ébresztett azzal, hogy borzasztóan fáj a hasa. Szombaton 2 körül bevittem az ügyeletre a Budaiba, mert már sírt a fájdalomtól. Átküldtek minket a Jánosba a sebészetre, bélcsavarodás gyanúval. Hiába mondtam, hogy nincs porblémája, minden nap megy wc-re, mégis megröntgenezték majd adtak neki egy beöntést és hazaküldtek. Vasárnap este megint visszamentünk, mert nem javult helyzet. Egy másik orvos kizárta a vakbél lehetőségét és ő is ugyan arra jutott, hogyy sebészeti oka nincs a fájdalomnak. Eszembe jutott az is, hogy ugyan még csak 9 múlt, de mivan ha korán érik? Így másnap a HeimPál kórházba kezdtünk és jó hosszú sorban ülés után bejutottunk a sürgősségi ambulanciára egy nagyon helyes dokinőhöz. Megvizsgálta majd beutalt minket hasi ultrahangra. Ez azért kellemes, mert egyrészt éhgyomorra van, másrészt nem szabad előtte pisilni. Így a lányom reggel nyolctól csak ivott, mint egy kacsa. Délután kettőkor még mindig nem volt elég telt a hólyagja, hogy jól lehessen látni mindent. Közben a gastro-ról hordágyon hoztak egy srácot és őt kezdték vizsgálni laza fél órán át. Mindy már fetrengett a fájdalomtól bár szerintem nem is tudta igazán mi baja van. Éhes, vagy pisilnie kell esetleg megint a kibírhatatlan hasfájás gyötri. Már sírt mikor a fiút kihozták és akkor még a doktornő eltűnt jó 10 percre. Végre meguh-zta és mindent rendben talált, semmi szervi baja nincs, csak a belekben vannak nyirokcsomók amik valószínűleg egy vírus következtében megnőttek és ide oda vándorolnak ezzel nagy fájdalmat okozva. A méhe nagyon fejletlen még, így jó ideig nem kell a menstruáció "örömeit" élveznie./hála istennek:)/
A vizsgálat után még lerohantunk az ambulaciára ahol egy kémcsőbe végre pisilhetett és gyorsan meg is vizsgálták, szerencsére negatív, nincs fehérje a vizeletében. Mindez történt fél 4-kor délután. Délelőtt fél 10-re mentünk. A lényeg, hogy alaposan kivizsgálták és semmimkomolyat nem találtak. Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehetett a Jánosban? Mert szombat vasárnap nincs rá kapacitás? Tegnap még itthon tartottam a nőcit, de ma már ment suliba, mert nyílt hét van, ami azt jelenti, hogy a szülők bemehetnek órát nézni. Megnéztem egy környezet és egy magyar órát Mindyéknél, holnap pedig Korihoz megyek magyarra. Közben Lora ma egyedül ment oviba, mármint hogy Öcsi nélkül, mert Ruben csupa nátha és reggel még jó forró is volt. Mostmáraztán huss innen rusnya kórságok, mert nagyon unom, hogy itt tanyáztatok nálunk. Kérek szépen sok sok napsütést és jóidőt.