2008. szeptember 6., szombat

Hőség

Ma van az első nap, hogy hiányzik a medence. Lebontottuk ugyanis, mert éjjel már annyira lehűlt a víz, hogy kevés volt a nappali meleg ahhoz, hogy kellő hőmérsékletre felmelegedjen. Pedig most milyen jól jönne. Így marad a zuhany, mindjárt be is bújok alá, mert elolvadok. Este Megsztár, holnap délután pedig Mindyvel Rómeó és Júlia, na meg MÁZS-al, legalábbis nagyon remélem.:)

Csak csendben jegyzem meg, hogy állítólag lesz a Nagyréten valami sport komplexum uszodával. Mennyire jó lenne. Ó és szerdánként hastáncra fogok járni. Tervben van még az aqua fitness is, már csak a helyszín és az időpont kérdéses. Még a végén meg leszek elégedve magammal.:))

2008. szeptember 5., péntek

Mester Tamás

Vannak az életemnek meghatározó élményei. Sokszor írtam már róla, hogy Tomi hangja és dalai mennyi mindenen átsegítettek már. Igazán megfogalmazni sem tudom, hogy mit jelentett és jelent a mai napig is, ha meghallom egy -egy dalát akár tv-ben, rádióban vagy koncerten. De az biztos, hogy nélküle nem lennék ma az aki vagyok. Boldog, kiegyensúlyozott nő és anya. És most nagyon örülök, hogy minden héten egy egész ország nézi és foglalkoznak vele az újságok és sokan megismerik és megszerethetik. Mert őt hallani kell énekelni élőben. Felszabadít, ellazít, elvarázsol és feltölt energiával. Hetekig érzem a hatását egy koncert után. Ha rossz kedvem van, bánat ér, akkor a Mester és Tanítványai-s cd-ket hallagtom, ha jókedvem van akkor a Pillanatot. De néha fordítva, mert mind a három lemezen van egy egy olyan dal ami éppen aktuális és helyre teszi a lelkemet!
Összefoglalva csak annyi, hogy KÖSZÖNÖM TAMÁS!!!







Álom

Sokszor álmodom és általában emlékszem is, hogy mit. De ma igen meglepő álmom volt. Még két gyerekem született, ráadásul megint ikrek. Még jó, hogy nem kell szó szerint értelmezni az álmokat. Inkább hiszem, hogy újrakezdést, újjászületést jelent.:)) Na nem mintha nem imádnám a gyerekeket, de azért jóból is megárt a sok.:)) Ráadásul ugye egyedül kivitelezhetetlen, no meg anno ezt a lehetőséget rövidre zártuk császár közben. Bár lehetne lombik babám, de azt gondolom, hogy én teljesítettem a tervet. Majd babázom az unokáimmal. Ugyan Mindy tegnap is közölte, hogy ő bizony nem fog szülni és ezt már Koritól is hallottam párszor, de majd visszatérünk rá 20 éves koruk táján.:)

2008. szeptember 4., csütörtök

Iskola

Még csak néhány napja kezdődött el a suli, de már túlvagyunk két szülőin.:)) Még jó, hogy az ikrek egy csoportba járnak az oviban, így ott csak egy szülőire kell majd mennem. Holnaptól elkezdődik a rocky is, mostmár 3* hetente Solymáron Mindynek, Korinak pedig hétfőtől heti 2* a suliban lesz. Remélem sikerült mindent beszereznem ami az első hetekben kell. Fura, hogy már harmadikos Miléna, de az még furább, hogy Korina már elsős. Az első hét eddig pozitívnak tűnt, bár tegnap akadt némi afférja a hercegnőmnek. Ketten bezárták a wc-be és nem akarták kiengedni. Szép, hogy elsőben már ilyennel viccelődnek. Eddig azt gondoltam, hogy a fiúk követték el a csínyt, de kiderült, hogy két kislány volt.:)) A másik gond pedig abból adódott, hogy játszani akart Korival az ovis barátnője és egy másik barátnője ezt nem akarta, mert azt gondolta, hogy Kori csak az övé, más ne játsszon vele. Szépen vagyunk, még csak 4 nap telt el és már ilyen dolgok történtek. Úgy szép az élet ha zajlik. Na de ennyire?:))
Mindynél minden rendben ő csak a szokásos reggel nem bírok felkelni és mindenért noszogatni kell verzióval könnyíti reggelente az életem, de ezt már megszoktam.
Az ikrek is jól veszik a középső csoportot, már hiányzott nekik a közösség. Erről jut eszembe, ma találkoztam a kiscsoportba járó hármas iker kislányokkal. Csoda édesek és olyan egyformák, hogy biztos eltéveszteném melyik ki.:))

2008. szeptember 3., szerda

Mian-nál láttam és nagyon megtetszett, így muszáj kiróbálnom.

2008. szeptember 1., hétfő

MINDY

NAGYON BOLDOG 9.SZÜLETÉSNAPOT ÉDESEM!!!!

2008. augusztus 31., vasárnap

Megasztár

Szeretem a Megasztárt. Nagyon jó hallgatni a jó zenét, főleg ha valaki fantasztikusan énekel. És nekem már most van két kedvencem, pedig még csak az első válogatós adást láttam. Danis Elza /12 éves/ Nguyen Thang Hien /15éves/ nálam biztosan benen lenne azok között akik élőben versenyezhetnek. A fiúk közül pedig Varga Barnabás/19/, bár a hangja még nem az iagzi viszont tele van érzelemmel ahogy énekel. Jójó tudom nálam a fiúknak eleve nehéz, Mester Tomi után csak MÁZS-nak sikerült belopnia magát a lelkembe.

Aki lemaradt megnézheti a műsort itt:
http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=380491