2008. szeptember 4., csütörtök

Iskola

Még csak néhány napja kezdődött el a suli, de már túlvagyunk két szülőin.:)) Még jó, hogy az ikrek egy csoportba járnak az oviban, így ott csak egy szülőire kell majd mennem. Holnaptól elkezdődik a rocky is, mostmár 3* hetente Solymáron Mindynek, Korinak pedig hétfőtől heti 2* a suliban lesz. Remélem sikerült mindent beszereznem ami az első hetekben kell. Fura, hogy már harmadikos Miléna, de az még furább, hogy Korina már elsős. Az első hét eddig pozitívnak tűnt, bár tegnap akadt némi afférja a hercegnőmnek. Ketten bezárták a wc-be és nem akarták kiengedni. Szép, hogy elsőben már ilyennel viccelődnek. Eddig azt gondoltam, hogy a fiúk követték el a csínyt, de kiderült, hogy két kislány volt.:)) A másik gond pedig abból adódott, hogy játszani akart Korival az ovis barátnője és egy másik barátnője ezt nem akarta, mert azt gondolta, hogy Kori csak az övé, más ne játsszon vele. Szépen vagyunk, még csak 4 nap telt el és már ilyen dolgok történtek. Úgy szép az élet ha zajlik. Na de ennyire?:))
Mindynél minden rendben ő csak a szokásos reggel nem bírok felkelni és mindenért noszogatni kell verzióval könnyíti reggelente az életem, de ezt már megszoktam.
Az ikrek is jól veszik a középső csoportot, már hiányzott nekik a közösség. Erről jut eszembe, ma találkoztam a kiscsoportba járó hármas iker kislányokkal. Csoda édesek és olyan egyformák, hogy biztos eltéveszteném melyik ki.:))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

HÁT NEM PANASZKODHATSZ, HOGY UNATKOZOL

Névtelen írta...

A kislányoknak nem állszögletig érő sötétbarna hajuk van?