2009. május 13., szerda

"Itt az ideje felébredni. Nem kell semmilyen titokzatos folyamatot megismerned az ébredéshez. Nincs mágia. Csak engedd el a félelmeidet és légy saját magad. Ha megengeded, hogy az életed kibontakozzon, ez magától fog menni. Ez történik, ha már nem állsz ellen az életnek. Éppen most ébredezel. Megállíthatatlanul. Addig tart majd, amíg rá nem jössz, hogy biztonságban vagy, hogy az élet gyönyörű és fékre pedig nincs szükség. "
Péntek óta vendégünk van. Még csak véletlenül sem hívtuk. Bárányhimlő a becsületes neve. Nagyon remélem hogy gyorsan és nyom nélkül távozik. Szegény Lora nehezen viseli, hogy viszket mindene. Olyan helyeken van rajta pötty, hogy el sem hinném, ha nem látom. Pöttyös a lábujjai között, a fejbőrén, a fülében, a talpán, a szemhéján és szája szélén és minden egyéb helyen ahol bőr van. Öcsi közölte, hogy neki ugyan nem kellenek pöttyök, remekül megvan nélkülük is. Kíváncsi vagyok mennyire erős az akarata.:))
Megint annyi minden van amiről írni szeretnék. Az első MÁZS és Kamarás Máté közös koncertje, ahová Mindyvel mentünk. A Kaméleon klubban sok- sok szék volt összezsúfolva és a 8. sorból már a lányom nem sokat látott. Főleg azután, amikor egy jó magas pár elénk ült. De szerencsére Árpi és Máté is sokszor lejött a közönség közé a színpadról. Azt találták ki, hogy egymás számait éneklik el. Aranyosak voltak ahogy viccelődtek egymással. Máté néha kicsit túlzásba esett és minden számba beleénekelt, de igazán nem zavart. Most egy kicsit jobban megkedveltem. Remek hangulatot teremtettek és MÁZS új számának refrénjét meg is tanították nekünk.







A szünet után már főleg állva buliztunk. A székeket félretoltuk, persze ennek többen nem örültek. A koncert után sok negatív véleményt olvastam, de mi jól éreztük magunkat nagyon. Mindy kapott dedikált képet. Most nagy az öröm.:))