2008. november 15., szombat

Jack Jack koncert

Régóta vártam azt a napot amikor a Jack Jack filmet és a koncertet láthatom, hallhatom. Tudtam, hogy nem fog csalódást okozni, mert Tomi hanjga biztosíték a javából, a maximalizmusáról nem is beszélve.:)
Természetesen késéssel indult a party, de ez inkább a későn jövő vendégeknek tudható be, mert igen sokan álltak sorban még fél kilenckor is a bejáratnál. Ami persze nem baj, mi ugyanis remekül éreztük magunkat a kényelmes babzsákfotelokban./Teljesen rá voltam gerjedve, hogy hazahozzam./ Örömmel fedeztem fel a tömegben sok ismerős arcot. Több helyen olvastam, hogy olyanok is ott voltak akiket nem vettem észre, de több szem ugye többet lát. Műsorvezetőktól kezdve /Bezeda Gábor/, énekeseken át /Somló Tamás, Orbán Józsi/, együtes tagok /Irigy hónalj mirigy, Hooligans, Herczeg Zoli divattervező, és még sokan mások. Aztán megérkeztek a Megasztár versenyzői közül is néhányan /Viktor, Krisztián, Dávid, Szonja és Tamara/ A film nagyon vidámra sikeredett, igazán kellemes élmény végignézni hogy készültek a számok. A történet gerincét a pszichiaterrel folytatott beszélgetések képezik, elég átfogó képet kaptunk a négy zenészről általa. Ganxta és Tibi kellemes meglepetés, meglepő módon néha tudtak teljesen értelemsen válaszolni a feltett kérdésekre és így megismerhettük az érző szívüket is. Szabi az ügyeletes "bohóc" is megmutatta önmagát, de kétség kívül az éneklés jobban megy neki, mint a beszéd. Nem ártana oldani a benne lévő blokkokat. Egyébként minden tiszteletem az övé./Ezt a következtetést nem a koncertből vontam le./
Mester Tomit megint csak dícséret illeti a számokért /és a többieket is, mert közösen alkották meg/ Eleinte kicsit tartottam tóle, hogy a lágyabb dalokat kedvelőknek sok lesz a rock and roll, de nem!:))
Kifejezetten élveztem és jókat táncoltam. Sajnos a közönség zöméről ez nem mondható el, mert elég nehezen mozdultak meg mindenféle szempontból. Hiányoltam, hogy a feléjük áradó energiát amit Tomiék közvetítettek a zenén keresztül, csak kevesen formálták át szeretet energiává és még kevesebben küldték vissza a fiúk felé. Pedig szerintem ez az egyik értelme a koncertnek. Talán az is közrejátszott, hogy nem nagyon ismehették a számokat csak kettőt hallhattak a youtube-on eddig. A koncert kicsit rövid volt, vagy csak én vagyok telhetetlen.:)
Próbálkoztunk feldobni a hangulatot, de igen sokan gyorsan szétszéledtek. Ezért aztán mi is tovább álltunk, de azért hajnal fél négyig még táncoltunk és beszélgettünk a Fészekben.
A filmet minden képpen érdemes megnézni a mozikban már játsszák. A legjobb része az utolsó mondat, de nem árulom el, mert pontosan idézni nem tudom, részletekben pedig nem érdemes.

Lehetett kapni Jack Jack lemezt, bár bevallom nekem a Jack Jack-es kardigánra is fáj a fogam.:) Viszont van Mester és Tanítványai Best of Dvd-m és Cd-m, ami remélem hamarosan a webshopban is kapható lesz, mert tudom mennyien várják már.:) Ma végre volt időm végig nézni és újra húszéves voltam egy kicsit.:))

2008. november 11., kedd

Hétvégén tanfolyamon voltam okosodni(erről majd bővebben később), így most nehezen érem utol magam itthon és ügyintézésileg is. Azért előbb utóbb sikerülni fog.
Holnap végre Jack Jack koncert a Körcsarnokban. Nemrég még olyan távolinak tűnt, most meg már csak egyet kell aludni.:)
Igazából semmi extra nem történt az elmúlt napokban, csak a szokásos menetrend szerint működtünk a gyerekekkel.
A hastáncot még mindig nagyon élvezem. Eleinte azt gondoltam, hogy ez nem egy hű de bonyolult dolog, de most már érzem minden porcikámon, hogy mennyire komoly feladat minden testrészünk külön mozgatása.:)
Alváshiányom még mindig van, mert mostanában elég sokáig tv-zem. Celeb, Megasztár, Szombat esti láz, Vészhelyzet, Grace klinika, Dr.House, Született felségek, és még sorolhatnám. Szombat este még a Hair is becsúszott, így aztán az M1-ről kapcsoltam ki a tv-t. Másnap reggel amikor bekapcsoltam, az If I let you go ment a Napkeltében és utána riport a Jack Jack-el.:)) Olyan jó volt erre ébredni.


Ma temetésen voltunk Farkasréten és ha már ott jártunk akkor Gáborhoz is felmentünk. Amikor leraktuk a virágot, abban a pillanatban megszólalt a telefonom. Magántelefonszám és nem szólt bele senki. Véletlenek amik nincsenek.:))


Ezt már megakartam mutatni, én csináltam.:)