2008. július 12., szombat

Meleg van de nagyon és nekem tilos a fürdés a medencében, hogy a fülem nehogy rosszabbodjon. Pedig már szerencsére jól van.:) Itt voltak ma Yviék és Dodó herceg igen cuki falat már. Jól megnőtt amióta nem láttam. Holnap már vasárnap nekem pedig totál összefolynak a napok nem nagyon vagyok képben, hogy hányadika van pláne nem hogy hétfő avagy péntek.:)) Így jár az aki a nyár minden napját a gyerekekkel tölti és folyamatosan reggeliztet, ebédeltet vacsoráztat, fürdet és persze bevásárol, főz, takarít és hasonló jókat csinál. Na nem mintha baj lenne, hogy keverem a napokat, mert igazából csak ritkán van olyasmi ami dátumhoz kötött. Azokat viszont beírom a telefonomba és akkor nem felejtődnek el.

Tegnap kirántottuk az első két házi gyártású cukkininket és nagyon fincsi lett. Mindy panírozta és még meg is ette, pedig eddig nem szerette. :)) A patisszonom is alakul, már egész szépen látszik, hogy mi lesz belőle. Remélhetőleg patisszon és nem más...
Na ki volt az???

2008. július 11., péntek

10000

Aki a 10000. lesz kiabáljon kommentben vagy a dobozban:))
A holnapi koncert elmarad, lefújták az egész fesztivált.
Így legalább nem kell törnöm a fejem, hogy menjek e vagy sem. Akkor lehet benevezek egy újabb mozira.
Demjén, Thermál fürdő
2008-07-12
I. Demjéni Fürdőfesztivál, Demjén, Thermál fürdő
MESTER TAMÁS KONCERT kezdés: 20 óra
Miért van Nyíregyháza ilyen messze???

A távolság íze

Nekem már az a tény, hogy moziban voltam csúcs. A film kicsit belassult, de azért igazán megérte megnézni.
Jeremy /Jud Law/[hű micsoda jó pasi, az a szem az a száj:))] egy New York-i kávéház tulajdonosa, az egyik vendége, Elizabeth tőle tudja meg, hogy a barátja ott járt egy másik lánnyal. Az összetört szívű, megcsalt lány estéről estére betér a kávézóba, remélve, hogy volt barátja eljön az otthagyott lakáskulcsáért. Éjjelente sokat beszélgetnek Jeremyvel, kiderül, hogy a fiú azért nem ment még el a városból, mert azt reméli, hogy volt barátnője egyszer visszatér hozzá. Egy nap Elizabeth váratlanul elhagyja New Yorkot, Memphisbe, majd Las Vegas-ba költözik. Szeretné újra megtalálni régi önmagát, és eltávolodni volt barátja emlékétől. De Jeremy-től nem akar elszakadni, képeslapokat küld a fiúnak, és beszámol azokról az emberekről, akikkel a sors összehozza. Jeremy-nek egyre jobban hiányzik a lány, de mivel a képeslapokon nincsen cím, nem tudja megtalálni...
Persze a vége happy end.:)

2008. július 10., csütörtök

Néha nagyon tudok. Kezdődött azzal, hogy felborítottam a málna szörpöt, mert ráesett valami a polcról. Naná, hogy atomjaira hullott az üveg a szörpi meg szétterült a konyha kövén. Alattomos módon bekúszott mindenhova ahova csak tudott. Este csak ahol a papok táncolnak módon feltöröltem. Sötét is volt és fáradt is voltam. Reggel viszont elhúztam mindent és jó alaposan ragacs mentesítettem az érintett területeket. Nagyjából a fél konyhát. Aztán mert annyira unatkoztam megsütöttem 2 padlizsánt, mert padlizsánkrém forver.:)) Amikor kinyitottam a sütő ajtaját az vissza csapódott és megégettem az alkarom. Na nem vészesen csak egy 2cm*3mm-is szakaszon. Aztán ki tudja hogyan de elvágtam a bal középső ujjam. Gondolom a mosogató gépből ki be pakolásnál, mert olyankor rendszeresen belém áll egy egy villa vagy kés.

De hogy jó is legyen ma végre Babival moziba megyünk. Már vagy két hete tervezzük, de mindig közbe jött valami. Hol neki, hol nekem.:))

2008. július 9., szerda

Két napja ilyen csodás szivárványt láttunk. Ráadásul közben villámlott is és az egész mindenség smaragd zöld színben pompázott. Ilyet még sosem láttam, de csodás volt. Sajnos a kép nem adja vissza a smaragdváros feelinget.


2008. július 8., kedd

2008. július 7., hétfő

Blikk mai címlap!

Ennél meglepőbb zsűrit nem is állíthatott volna össze a TV2 a Megasztár ősszel induló negyedik szériájába. A Blikk megbízható forrásból úgy értesült, hogy Friderikusz Sándor (50), Fenyő Miklós (61), Mester Tamás (37), és minden bizonnyal Bochkor Gábor (44) mond majd véleményt a tehetségkutató verseny énekeseiről
Nemcsak a költségvetéssel (félmilliárd forint), a zsűri összeállításával is nagyot akar dobni a TV2 a szeptemberben rajtoló Megasztár 4-ben, a csatorna elképesztő hírességeket nyert meg a műsor számára.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy többek között Nagy Feró, Dukai Regina, Janza Kata, Ganxsta Zolee, Zoltán Erika és Rúzsa Magdi neve is felmerült a lehetséges ítészek között, de a csatornától származó forrásból úgy tudjuk, Fenyő Miklós, a Hungária frontembere, Mester Tamás zenész és Friderikusz Sándor televíziós mellett döntöttek, ők a napokban alá is írhatják a szerződést – a női zsűritag kiléte a napokban dőlhet el.

Lapunk információi szerint a TV2-n korábban saját műsorral jelentkező Bochkor Gáborral öttagúra bővülhet az ítészek száma, amennyiben minden részletben sikerül megegyeznie a kereskedelmi televízióval. Mint arról korábban beszámoltunk, a legmeglepőbb húzás a csatorna részéről, hogy megkeresték, és újra szerződést kívánnak kötni a 2002-ben botrányos körülmények közt távozó egykori sztárjukkal, Frideriusz Sándorral.

A riporter a Gyerekszáj és a Fantasztikus Európa című műsort vezette a TV2-n, a szakítást utóbbi, a Külügyminisztérium támogatásával készült, mindössze nyolc adást megérő EU-s show-ja okozta. A beszélgetős műsor annyira alacsony nézettséget hozott, hogy a vezetőség közölni akarta a képernyőssel: nem lesz több adás. De mint azt a Blikk akkor megírta: Friderikusz Sándor megelőzte a kereskedelmi televíziót, és ő maga mondott fel. De nem ez volt a műsorvezető és a csatorna első összeveszése: korábban letiltotta a TV2 Friderikuszt a képernyőről, amikor megpályázta a Magyar Televízió elnöki posztját.

Szerettük volna megkérdezni a csatorna illetékeseitől, hogy mennyire pontosak az értesüléseink, ám nem kívántak reagálnia az információinkra, mint ahogy az említett sztárok sem, akiket titoktartási szerződés köt.

Dózsa Gabriella

forrás: blikk.hu
Szombaton vittem haza anyát Korival fél hét felé. Egy megállónyira tőle, rendőrök terelték az autókat. Valamiért kiment a fejemből, hogy arra felé épp áll a bál. Azért nagy merészen közöltem a rendőrökkel, hogy már pedig mi csak haza szeretnénk jutni. Ők meg azt felelték, hogy dehát épp oszlatás van. De nem hagytam magam.:) Aztán az egyik rám nézett majd a kollégájára és odaszólt, hadd menjen. Egy darab oszlatni való személlyel nem találkoztunk. Anyát kitettük, majd elindultunk haza. Naná, hogy egy másik irányba, nehogy beégjek a zsaruk előtt, hogy mi már nem is ott lakunk. Persze sikerült egy újabb lezárásba futnom, így vissza mentem a kiinduló pontig és egy harmadik útvonalon gond nélkül haza értünk. Azért ha lehet többször nem kívánok oszlatásba ütközni. Se valósba, se véltbe. Elég volt a Keletinél, de erről már írtam akkor amikor történt.

2008. július 6., vasárnap