2008. március 22., szombat

Megmutatom a többieket is, akik nagy szeretettel fogadták a két új jövevényt:











Ők jöttek velem haza az Ikeából. Hangosan kiabáltak amikor feléjük jártam, hogy velem szeretnének jönni. Engedtem a kérésnek.))

A Született feleségek és a Popdaráló és a Beugró kellemes perceket szerezett tegnap este. Annyira jól kikapcsolt, hogy közben azt is elfelejtettem, álmos vagyok. A legtöbb műsorral úgy járok ami kilenc után kezdődik, hogy az első reklámon elalszom. Így jártam a Showderrel, a Heti Hetessel és még sok sok olyan filmmel is amit pedig szerettem volna végig nézni. Azért akad néhány kivétel amiért képes vagyok erőt venni magamon és kitámasztom a szemeim, mint Tom macskosz a Tom és Jerryből. Szívesen "szenvedek" a Vészhelyzet, a Grace Klinika, a Társulat, a Született Feleségek és egy egy éppen aktuális műsor miatt. Kedvelem a Széf-et, a Vacsora csatát és érdekes módon még sosem kapcsoltam át a Hal a tortán-ra, pedig az is biztosan jó. Remélem, hogy a neten mindent megtalálok és vissza tudok nézni.
Vikikémnek szeretettel egy kis Wham, hátha Tavasz Anyó megszán minket.:))

2008. március 21., péntek

Kihasználtam a mai napot és ameddig a kicsik oviban vannak elmentem az Ikeába. A cél egy gardrób, mert már nem férünk el a sok cucctól és így sosincs igazán rend, olyan amilyet én egyébként szeretek. Anyukám tudja, hogy anno nálam szálloda feeling volt, mert soha nem volt elől semmi. Az a másik véglet, most már tudom.:) De legalább a mindennek van helye illúzióját szeretném megteremteni. Hoztam jó kis katalógust meg tervezőt és hétvégén megtervezem milyen és mekkora legyen a gardróbunk.
Persze szokás szerint nem bírtam ellenállni két gyönyörű virágnak és jött velem egy gyertya is meg pár apróság, de olyn jól esett egyedül nézelődni és vásárolni. Még egy óra és 9 napig az összes csemetém itthon lesz, kitört a tavaszi szünet. Csak azt tudnám, hogy a havazás mióta a tavasz kelléke. Hahó odafent Tavasz Anyó aludni tetszik???? ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!!!

2008. március 20., csütörtök

Friss képek a csipet csapatomról:










2008. március 18., kedd

Nem kell többször Korinát kardiológiára vinnem. Kinőtte a szívzörejt.:)) Ennek örömére Happy meal menüvel ünnepeltünk!

Ma végre olyan nap van, hogy este lehet nézni az adást, mert kedvemre való. Sajnos többségben vannak az olyan esték amikor semmi értelmeset nem találok egyik adón sem. Az időjárás már kevésbé volt szimpatikus. Bár egész jól indult, de azért a pár perces havazásokat és szélviharokat szívesen kihagytam volna.

Mégegy jóhír Koriról, már nem csak az L, de az R betűje is megvan. Örök hála Erikának a logopédusnak.:))

2008. március 17., hétfő

Pénteken anyával megnéztem a Mozartot mégegyszer az Operett Színházban. Mészáros Árpád Zsolt ismét elfeledtette velem, hogy ő csak egy szerepet játszik, teljesen elhittem, hogy magát Mozartot látom. És mindehhez még olyan hangja is van, hogy öröm hallgatni.:) Legközelebb az Abigélben látom és viszem Mindyt is.:)
Még tavaly vettem sok szép virágmagot, de végül nem ültettük el. Aztán pár napja rámjött, hogy kertészkedhetnékem van. A gyerekek persze nagyon örültek, hogy "sarazunk." Már van tűzliliomom, nárciszom, jácintom, íriszem, tulipánom és rengeteg virágmagot is elvetettünk, hogy palántákat neveljünk belőlük és majd kiültessük a többi virág közé. Kíváncsiságból sárgarépát és fehérrépát is termelünk, de csak kis mennyiségben. Aztán majd megpróbálkozunk a koktélparadicsommal és a dinnyével is./Ez utóbbi ötlete Sofkától/ Egyszer csak Korina megszólalt: A végén még Farmunk lesz.:))