2009. május 2., szombat

Mester Tamás Koncert Győr

Nem is tudom miért emlékeztem úgy, hogy Győr messze van. Talán mert nagyon régen jártam ott? Pedig ez sem igaz, mert nem lehett több, mint három éve és akkor is koncerten. Még jó, hogy így legalább eljutok ide oda.:)) Valahogy magamtól csak úgy nem indulok neki az országnak.

Először is köszönöm Zsunak az isteni krumplis pogácsát és a sütiket. Köszönöm a csajoknak, hogy odafelé és vissza is sokat énekeltünk. Bocsi Györgyitől, hogy éppen csak időben vettük észre a Győr központ táblát.:))
Az ETO Park nem pont úgy nézett ki, mint amit befejeztek, de ez minket nem különösebben érdekelt. Igazi majális hangulatba csöppentünk. Rengeteg ember, sok sok árus, mindenféle vidámparkba illő játék. Ezer éve nem ültem ilyeneken így könnyen rábeszéltük magunkat, hogy felüljünk a körhintára. Igazi régi láncos. Jól betekertük magunkat és lökdöstük, becsukott szemmel és elengedett kézzel énekeltük közben a szabadítsd fel-t.:) 7 körül foci meccs kezdődött két hatalmas lelátó telt meg drukkerekkel. Erről jut eszembe, hogy a toalettre bejutni csak motozás után volt lehetséges, mert be kellett menni, hozzá a stadionba. :( Még jó, hogy nőből vagyunk nekünk csak a táskánkat kellett megmutatni. Bezzeg a hímneműeket alaposan átvizsgálták.
Estére egy kicsit lehűlt az idő, de ez még mindig sokkal kellemesebb, mint a Miskolci mínuszok voltak.
A beállás után Mester és Tanítványai best of cd ment és a változatosság kedvéért végig énekeltük. Elgondolkoztunk rajta, hogy felmenjünk e a színpadra előzenekarnak. :)) Már épp dícsértem a helyet, hogy nincs kordon és a színpad előtt nyugodtan és kényelmesen állhatunk, amikor mgejelentek a biztonsági őrök és egy vékony szalagot kíhúztak előttünk. Ezt persze fújta a szél úgy nyak magasságba. :(( Azért a kedvünket nem sikerült elvenni és a koncertet teljes extázisban hallgattuk és táncoltuk végig sok sok énekléssel együtt.
A szokásos kedvenceken kívül Reaching out és Túl kicsi a föld is a repertoárra került a legnagyobb örömünkre. Örültünk volna a Kishercegnek is, de Tomi azt mondta "azt legalább nyolcvanan énekeltük":)) Mondtuk, hogy vagyunk mi is annyian.:) Sőőőt sokszor 80-an is bőven, aminek gondolom ő is nagyon örült. A közönség nagyon élt és élvezte a bulit, remélem így megint ráébrednek többen, hogy mekkora kincs van Mesterünk torkában és "tollában":)
Hazafelé nem bírtunk magunkkal és amit csak lehetett énekeltünk. Régi, új számok és Jack Jack. Olyan hamar felértünk, hogy negyed egykor már itthon voltam.

Koncert képek itt:

http://picasaweb.google.hu/lina721018/20090502?feat=directlink


Ma este Mindyvel megyünk a Kaméleon klubba MÁZS és Kamarás Máté koncertre.
Holnap rocky verseny.

2009. április 28., kedd

Vérkép

Tegnap este másfél órás várakozás után bejutottam a dokihoz és megkaptam a vizsgálat eredményét! Negatív!!! :))

Köszönöm a rámgondolásokat és drukkokat.

Vasárnap jó nagyot bicikliztünk így talán megbocsájtható, hogy már nem járok futni.:) Viszont úszni még mindig nagyon vágyom. Előbb utóbb azt is beiktatom valahogy. Heti egy hastánc egy bringa és egy úszás az már egész jó lesz. Még a végén rászokom a rendszeres sportra.

Mindy 2. lett az iskolai matek versenyen!!!!

Gratulálok kincsem!:)