2008. március 28., péntek

Veszíts el egy könyvet!

http://blog.justhvk.hu/

Ez nekem nagyon tetszik! Adim köszi a linket.:)
Délutánra oda lett a jókedvem és igen vacakul éreztem magam. Öt percenként bőgtem el magam apróságokon és hatkor már az ágyamban feküdtem. Előtte persze megfürdettem és megvacsiztattam az apró népet. Gondoltam pár mondat jól fog esni így hívtam Babit, de ki volt kapcsolva. Anyát a telefon memóriájából tárcsáztam erre egy gépi hang közölte, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Azért nem adtam fel könnyen és megpróbáltam újra. Szerencsére akkor már nála csengett és fel is vette. Egy fél fokkal jobb kedvem lett. Milyen jó is, hogy van anyukám.:)) Közben kiderült, hogy az Old Man's oldalán meghírdetett koncert nem is lesz, sőt Tamás nem is tudott róla. Azóta már kicserélték a nevét egy másik zenekarra. Tudom, tudom ezek nem problémák csak vannak helyzetek amikor ezek az apróságok billentik ki a mérleget az egyensúlyából. Ha még valaki nem tudná Mérleg jegyben születtem és nyilas az aszcendensem.

Ma reggel már megint szép a világ, főleg, hogy vettem magamnak egy aranyvessző tövet amit el is fogok gyorsan ültetni. Már csak babarózsára vágyom és tulipán fára, na meg japán birsre. Nem tudom mi van velem de sok- sok virágot akarok magam köré. Talán a sok évnyi virág mentesség hatása.

2008. március 27., csütörtök

A mai kedvencem:

Süt a nap és ettől máris jókedvem van. Újult erővel láttam neki a lakás rendbe rakásának és díszítgetésének. Itt ott már egészen olyan, mint amilyennek szeretem.
Most éppen a folyosón cseréltem le az átlátszó sárga függönyt áttetsző lilára. Annyira hangulatos, hogy mindjárt rendet is rakok körülötte, pedig már hetek óta halasztgatom a téli ruhák elpakolását. Remélem már tényleg jön az igazi tavasz.

2008. március 26., szerda

Hányszor megfogadtam már, hogy Word-ben írom meg a post-ot és naná, hogy mégsem ezt teszem. De miután tegnap kikapcsolt a gépem, amikor már épp a bejegyzés végére értem volna amit már vagy 20 perce írtam, hát ma tényleg itt írok.
Hétfőn reggel egy pillanatig azt hittem karácsony van. Milyen dolog már, hogy hó borítja a tájat Húsvétkor? Szerencsére a locsolókat ez a kis incidens nem tartotta távol, így az összes virágszálam meglocsolódott többször is a nap folyamán. Kaptam a jóból én is, már a nagypapám és a fiam megalapozta az illatomat. Egészen délután négyig bírtam az illat kavalkádot, majd úgy döntöttem gyorsan véget vetek a borzalmas pacsuli szagomnak és hajat mostam. Nagy mázli, hogy később már senki nem akart összefújkálni. A fiam nagyon élvezte, hogy fújkálhatja a parfümömet és minden nőneműt azonnal megillatosított. Édesen mondta a versikét.

Szombaton Rituval az Old Man’s-ban jártunk Oláh Ibolya koncerten. Magamtól biztosan nem mentem volna el, bár kedvelem Ibi hangját, de a számait nem ismertem. Nagyon jól énekelt, de a stílusa nekem kissé nyers. A fellépő ruhájáról már nem is beszélve. Mackó felső, csípő maci naci, no smink. Viszont hallgatni tényleg kellemes volt. Ráadásul ettem fincsi padlizsán krémet pirítóssal. Összességében jól éreztük magunkat.

Tegnap a kicsikkel voltam szemészeten és nagyon bátrak és ügyesek voltak. Mind a kettőnek rendben van a szeme. Csak azért kellett megnézetni, mert éppen hiányoztak az oviból amikor ott járt a szemész.

Most meg mindjárt viszem Mindyt a fogdoktor nénihez, mert van egy visszatömni való foga. Egyszer már a suliban betömték, de begyulladt és kivették belőle. Most elmegyünk anyukám fogorvosához, mert a suliba már nem szeretne menni. Mondjuk megértem.

2008. március 23., vasárnap

Kellemes húsvéti ünnepeket!



Nálunk már járt a nyúl és a lányok már nagyon várják a holnapot. Engem ér kihagyni a locsolásból. :)) A csajszikáim viszont készültek rendesen, sok -sok festett tojás várja gazdáját. Az asztalon barka és aranyeső virít, köszönet érte Linikének.:)


NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLTNAK!!!