2008. április 25., péntek

Ma 3 éves a blogom! Elég sokáig máshol "lakott" de most már ez az otthona. Ha valaki tudna segíteni nekem, hogy az eddigieket, hogyan tudnám menteni a gépemre és kiírni cd-re vagy dvd-re azt nagyon megköszönném. Szeretném ha majd a gyerekeim olvashatnák sok sok év múlva is.:)


A MET ('Muscle Effect Therapy') - érintésterápia. Szavak nélkül, nagyon pontos és gyengéd érintés útján hat, mely a test fizikai feszültségének megváltozását eredményezi.

hatásmechanizmusa

Alapjául azok a megfigyelések szolgálnak, amelyek szerint a múltban átélt, érzelmekkel telített emlékek közvetlen hatással vannak a vázizom rendszerére. A feldolgozatlan konfliktusok fizikai feszültséget okoznak és a test elégtelen működésének különböző formáihoz vezethetnek. Nagyon gyakran nem veszünk időben tudomást testi jelzéseinkről.

A finom érintés tudatosítja az izomfeszültséget, és felszínre hozhatja az érzelmeket, esetleg az emlékeket is, hogy azokat feldolgozhassuk.

Az érintés fájdalommentessége biztonságtudatot kelt a testben és a lélekben egyaránt, hogy megszabadulhasson a traumáktól. A tudat felszabadítja az állandó harckészültségben tartott energiáit, hogy beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait.

Kezdő MET tanfolyam indul 2008. május 2-3-4ig minden nap 9-17 óráig.
Tömör Erzsébet "Babi" barátnőm tartja.
Jelentkezni a metterapia@gmail.com e-mailcímen vagy a 70/324-0265-ös telefonszámon lehet.
A telefonom csörgése is ez a szám. Nagyon szeretem.:))


Reggel az úton egy kutya szaladgált keresztbe. Az előttem lévő fékezett és átengedte, szemből azonban jött egy busz. A buszsofőr is fékezett és megállt, hátha a kutya végre rászánja magát és a járdán folytatja útját. De nem. Ő kutyasága szembe fordult a busszal felszívta magát és mérgesen vicsorogni kezdett a buszra. A sofőr döbbenten nézte, hogy ez az állat úgy látszik nincs tisztában az erő viszonyokkal. És ez erre felé minden napos. Tele van kóbor kutyával a kerület és természetesen az úttesten közlekednek, nem kis veszélyt jelentve az autósokra és saját magukra is. A járdán sétáló kisgyerekekről és babakocsis anyukákról már nem is beszélve. Évek óta látom ugyan azokat az ebeket itt kódorogni. ÉS most nem azokról beszélek akiknek tudom, hogy van gazdija csak eljöttek maguktól sétálni egy kicsit, mert azokon ott a veszettség elleni biléta és az évek során szinte név szerint ismerem mindet. Ráadásul ők okosak és nem kolbászolnak az úttesten. Nem hiszem, hogy ne lehetne tenni a rengeteg gazdátlan kóbor állat begyűjtésért. lassan félelemben tartják az egész környéket.

2008. április 24., csütörtök

El sem hiszem, hogy már itt tartunk: Korinát beirattam az iskolába. Olyan gyorsan nőtt meg, vagy csak az ikrek miatt nem volt olyan feltűnő, hogy ő is cseperedik. Elképesztően jó izlése van, nagyon értelmes és hihetetlenül kreatív. Ugyan ennek vannak kevésbé kellemes vonzatai is, de hát ki kell próbálni mire képes.:) Ami az ő kis fejében megfogalmazódik azt rendszerint tüzön vizen át megvalósítja. Még akkor is, ha a kicsiknek vagy magának netán Mindynek ez egy kicsit sem tetszik vagy kellemes. Öntörvényű a javából, de ha valakit szeret azt őszintén és tisztán elfogadja. Ha olyan kedve van bármilyen kérést teljesít, de ha nincs, hát hat lóval sem lehet rávenni. Kíváncsi vagyok az iskolában ez majd hova vezet.:) A mai világban nem árt a céltudatosság és a határozottság, így letörni eszem ágában sincs a szárnypróbálgatásait.

2008. április 23., szerda

Ritkán járok a városba, csak ha nagyon muszáj akkor teszek kivételt. Tegnap sikerült az Erzsébet híd budai oldaláról az Astoriáig 50 perc alatt átjutnom. áááá Persze kiderült, hogy baleset miatt állt a sor ami a kereszteződés után történt, na de akkor sem kellene ettől megbénulnia a fél városnak. Simán ki lehetett őket kerülni, ráadásul nem volt nagy csatt csak az autók látták kárát.

Nekem is van I love Kresz matricám és most hétfőtől péntekig 6-10 ig be is tartom. Elég durva még így is, hogy csak pár km-en közlekedem ebben az időpontban. Rendszeresen rám állnak és tolnak le az útról, és ez még csak a legkedvesebb gesztus. A bumeráng oldalán van fent sok sok mms az értelmezhetetlen táblákról.

Unom az esőt. Viszont a tegnapi napsütéstől csodás kedvem volt.

Mindynek vasárnap versenye lesz, kéretik drukkolni.:))
Szombaton tanítás, helyett a közlekedési múzeumot vesszük célba és jóidő esetén az állatkertet is meglátogatjuk. Május 1-jén a Solymár majálison rocky fellépés, aztán 3-án az Árkádban szintén.:) Nem fogunk unatkozni. Ééééés van jegyem a Rómeó és Júliára, naná, hogy MÁZS lesz Benvolio!:))

2008. április 22., kedd

Dreamertől kedvet kaptam a személyiség teszthez.Íme az eredmény:

(Népszerű) szangvinikus: 52.50%
(Erőteljes) kolerikus: 25.00%
(Tökéletes) melankolikus: 10.00%
(Békés) flegmatikus: 12.50%



Magyarázat: Oldottan kötetlenül társalog. Megtalálja a dolgok pozitív oldalát Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik. Társaságban jól érzi magát. Mindenfajta tevékenységbe bevonható, aktív. Főleg ha valakiért vagy valamiért cselekszik. Fontos, hogy kedveljék ezért segít ahol csak lehet. Nagyon izgatja minden olyasmi is, amihez még nem ért. Vidámsága átragad környezetére. Mindenkivel képes vidáman beszélgetni bármely témáról. Sok minden érdekli. Szeret tudni az eseményekről. Naiv, ártatlan gondolkodású. Bízik az emberekben. Sokszor csalódik. Eredeti ötletei, megoldásai, alkotó egyénisége nagy hatással vannak környezetére. Serkent és elbűvöl másokat. A vezetési stílusa kifinomult.
Gondolom észre vettétek, hogy megszépültünk! Ezer köszönet érte Hajninak!



2008. április 21., hétfő

Mindy: Segítség, beszorultam a ruhámba!!!