2008. szeptember 12., péntek

HAPPY BIRTHDAY

Édes Ruby és Lora!





Nagyon boldog 4. születésnapot kívánok NEKTEK!






2008. szeptember 11., csütörtök

Érzések még

Teljesen jól vagyok, azok csak pillanatnyi rossz érzések voltak. Szerencsére alapból elég pozitív beállítottságom van, ráadásul mérleg lévén általában kiegyensúlyozott is vagyok. Nálam nyerő ha valaki mosolygós és tele van életkedvvel, ha mellé még humora is van az már maga a tökély.:) Viszont nehezen viselem a befásult embereket, azokat akiknek az arcán soha egy mosoly. Mindenkinek vannak problémái, de attól még mosolyogni tudni kell.:))

Tegnap este Mindyvel magyar leckét írtunk is igen csak megszenvedtük. Mert a matekot szereti de az írás és olvasás nem tartozik a kedvencei közé. Kérek ötleteket, hogyan szerettessem meg vele, mert a tanulás alapja, hogy jól ír és olvas. És nem vált be, hogy adjak neki olyan könyvet ami érdekli, mert esze ágában sincs elolvasni.:(

Ó és az iskola és óvoda csodája, hogy a tél vége óta makk egészséges gyerekeimnek már folyik az orra. Adok is nekik Echinacea cseppet, nehogy elfajuljon a nátha.

2008. szeptember 9., kedd

Érzések

Általában vidám nőci vagyok, csak ritkán kerítenek hatalmukba az érzések. Tegnap rossz passzban voltam, de mivel a nagynéném temetése volt délután, így természetesnek vettem. Valakit rosszkor hívtam fel és ugyan semmi olyat nem mondott ami kiakasztó, de a hangsúly rosszul esett, patakokban folytak a könnyeim utána. Ma már nevetek az egészen és szerintem ő már nem is emlékszik rá, hogy esetleg megbántott. És megintcsak a félreértések elkerülése véget nem pasi ügy. :))


Reggel a suliban azzal vártak, hogy kezembe nyújtották a helyi újságot. Fényképpel és pár sorral benne vagyok. áááá Pedig tudtam róla, csak arról nem, hogy ez a kerületi újságban lesz benne. Hát így jártam. Pedig a gyerekeket is fényképezték és bevallom sokkal fotogénebbek nálam. A barátnőm lánya Bia is benne van fényképpel és olyan édes, mert a cikkben megemlítette Mindyt is. Na majd szerzek egy példányt, csak hogy nekem is meglegyen.:)

2008. szeptember 7., vasárnap

Rómeó és Júlia

Mindy szülinapi ajándéka volt, hogy elvittem a Rómeó és Júliára. Már az ajtóban kiderült, hogy szerencsénk van és MÁZS játssza Benvoliót, nem cseréltek a szereposztáson, mint amikor én láttam. Először is hálás köszönet annak a családnak aki egy székkel arrébb ült a kedvünkért, mert a mi jegyeink nem egymás mellé szóltak, hanem volt köztünk 4 hely. De mivel délutáni előadásra akartam vinni a hölgyet és több jegy nem volt, hát reménykedtem, hogy megértenek és cserélhetünk. Első szóra eleget tettek a kérésemnek.:))
Most csak azokat sorolom fel akik nagyon tetszettek. Mindent beleadott Rómeó anyukáját játszó Csengeri Ottília, Júlia anyukáját játszó Füredi Nikolett, a Mercutio-t játszó Szabó Dávid, szuper volt Júlia dadusa Nádasi Veronika és Júlia szerepében Vágó Zsuzsi, de persze a legeslegjobb MÁZS volt Benvolióként! Még az a haj!:)
És dícséret a közönségnek akik a végén állva tapsoltak ahogy kell.:))



forrás:www.meszarosarpadzsolt.hu