2008. szeptember 11., csütörtök

Érzések még

Teljesen jól vagyok, azok csak pillanatnyi rossz érzések voltak. Szerencsére alapból elég pozitív beállítottságom van, ráadásul mérleg lévén általában kiegyensúlyozott is vagyok. Nálam nyerő ha valaki mosolygós és tele van életkedvvel, ha mellé még humora is van az már maga a tökély.:) Viszont nehezen viselem a befásult embereket, azokat akiknek az arcán soha egy mosoly. Mindenkinek vannak problémái, de attól még mosolyogni tudni kell.:))

Tegnap este Mindyvel magyar leckét írtunk is igen csak megszenvedtük. Mert a matekot szereti de az írás és olvasás nem tartozik a kedvencei közé. Kérek ötleteket, hogyan szerettessem meg vele, mert a tanulás alapja, hogy jól ír és olvas. És nem vált be, hogy adjak neki olyan könyvet ami érdekli, mert esze ágában sincs elolvasni.:(

Ó és az iskola és óvoda csodája, hogy a tél vége óta makk egészséges gyerekeimnek már folyik az orra. Adok is nekik Echinacea cseppet, nehogy elfajuljon a nátha.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.csodasuli.hu/

Nekem ez tetszik. Nézd meg!

gyuzsu írta...

Azért a Geronimo Stilton mesekönyveket próbáld meg, akár úgy is, hoyg te kezded el felolvasni. Attila amióta erre a könyvre rátalált, csak ezt olvassa. Hihetetlenül tetszik neki. Nézzétek meg, meglátjátok milyen aranyos, és könnyen is olvasható. Egy próbát megér.

APPLE írta...

És valami tuti érdekes képregény esetleg? Vagy egy asztalon felejtett Playboy? HIHI! Sosem lehet tudni...

Ancsika írta...

Nem tudom, hogy álltok a nettel!?? Engeded a gyerköknek?
Mert, ha igen, akkor lehet, hogy az is müködne, ha a neten keresnétek meséket és talán az jobban tetszene neki. Végülis olvasni ott is lehet.
Próba-cseresznye!

Lina írta...

Ó netezni szeret, de a mesék nem érdeklik.

Köszönöm az ötleteket.:))