2008. október 24., péntek

Pótoltam a lemaradásomat és megnéztem a feleségeket és a Dr. House-t.:) Két egymást követő nap nem megy nekem sokáig ébren lenni. Így kedden fent maradtam a Vészhelyzet és a Grace klinika miatt, de szerdán bealudtam az egyik reklámon. Ebből következik, hogy ma korán lefekszem, mert holnap party time. :))

A gyerekekkel körbe sétáltuk a repteret, ilyen szép időben jól esett egy kis csavargás. A szomszéd néni háza előtt valaki elütött egy édes mókust és egy szarka vidáman falatozta éppen. Rémes látvány volt, ráadásul annyira sajnálom szegény kis vörös bundást. Mostanában alig látni őket, pedig régen minden nap rohangáltak az előttünk álló gesztenyefákon.

Ééééés

Jack Jack Filmbemutató (Rockumentumfilm) és Lemezbemutató koncert a Körcsarnokban 2008.november 12 (szerda) 20:00h!!!
Jegyek kaphatóak a TicketPro jegyirodákban! Ára: 3990Ft
További információ:
http://ticketpro.hu/events.php?event=208

2008. október 20., hétfő

Az elfogadás bölcsessége

Bármit hozzon is a Pillanat, fogadd úgy, mintha te választottad volna! Fogadd el, és cselekedj! Dolgozz vele együtt - soha ne ellene! Tedd barátoddá, a szövetségeseddé- ne az ellenségeddé! Egész életed csodálatos változáson fog keresztülmenni. :))
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánsgokat! Igazán jól esett, hogy ennyien gondoltatok rám!

Idén nem leptem meg magam semmivel, de azért hétvégén egy kicsit mulatozunk majd.
Viszont kitaláltam, hogy mi az amit szeretnék megtanulni és novemberben hozzá is kezdek.:)) Majd ha már tudom elmesélem.

A fiam megint hozta a formáját. Este a tv-ben az egyik műsorban elhangzott, hogy miért jobb nektek nőknek? Mire Ruben megszólalt: Nem jó nektek.:))

Már csak néhány nap és kitör az őszi szünet. 11 napig itthon lesz a banda. Most már csak jóidőt kérek hozzá és akkor kicsit egyszerűbb lesz lefoglalni őket.

Végre megint van Vészhelyzet és Grace klinika, és a Celebet is nézem persze csak másnap, mert pont abban az idben nálunk fürdetés és vacsiztatás van.

Aztán itt a Megasztár! Az e heti adás nem igazán tetszett, de azért Lucy és Dávid még mindig kedvenc.:)) Hiennek a számválasztása nem tetszett no meg a mozgása, a hangjával semmi bajom. Tamara jót énekelt csak a felsőjével nem voltam kibékülve.:)) Pacsirta nálam már rég kiesett volna és helyette egy másik fiú lenne a döntőben. Király Viktor hangja nem fog meg, ugyanakkor Sonia hangja rendben van. Szecsődi Karcsi elmegy, Lakatos Krisztiánt pedig kellemes hallgati. Imit sajnáltam, hogy kiesett. Egyelőre röviden ennyi, de nem ígérem, hogy később nem leszek hosszabb.:))

A szombat esti láz is érdekel, mert a tánc a másik mindenem, így azt is felveszem és majd akkor nézem meg, amikor este épp semmi olyan nincs a tv-ben ami nézhető.