2008. június 27., péntek

MŰSORVÁLTOZÁS!!!! 21 ÓRA HELYETT 20.15-KOR KEZDŐDIK MA MESTER TAMÁS KONCERTJE GYÖNGYÖSÖN!!!!

2008. június 26., csütörtök

Vihar

Imádom, hogy nyár van és süt a nap. Szuper, hogy a gyerekek élvezik a medencézést és itt a nagy kert. A strandolás nem nekünk való, legalábbis addig biztosan nem amíg az összes gyerekem nem úszik biztonságosan. A Balaton az más, Siófoknál olyan sekély a víz jó sokáig, hogy ott még egyedül is bolodgulok velük. Természetesen azért majd a két nagyobbal beiktatok egy starndolást valamikor, mert azért az nagy élmény.
Viszont az esti lakásban lévő hőmérsékletet nehezen viselem. Hiába van nyitva az összes ablak ajtó, hiába mennek a ventilátorok olyan, mintha egy dunsztos üvegben lennénk. Ennek örömére tegnap éjjel arra ébredtem, hogy iszonyúan dörög az ég, fúj a szél, de olyan erősen, mint a mesében amikor Dorothyt elrepíti az Ózban. Így aztán bezártam az összes ablakot, apu lement és összeszedte az elől maradt felfújhatós matracokat stb. / a kisebbek be voltak téve a sátorba de a nagyobbak mint dino, gumimatrac azok elől maradtak/ Kihúztunk mindent a konektorokból sőt még a telefonom is kikapcsoltam, pedig nem szoktam. Jó másfél órán át tartott vihar, mire végre kicsit csillapodott és újra levegőhöz jutottunk. Olyan szauna lett itt fent, hogy bármelyik wellness szalon megirigyelte volna. 3 felé sikerült visszaaludnom, de Lora szokás szerint fél hétkor ébresztett. Végül is minek annyit aludni?:)

2008. június 25., szerda

Dicsekszem egy kicsit:) Íme a cukkinim:




Még növöget, de már így is jól látszik:))

2008. június 24., kedd

13. Szevasz Nyár Szuperkoncertek II.

Gyöngyös, 2008. június 27.
Könnyűzenei


Program:
2008. 06. 27., péntek
17.00 The Idoru “fesztivál” zenekar koncertje
18.00 Symphonium lemezbemutató koncert
19.00 A 4 for dance táncegyüttes fergeteges koreográfiákat mutat be az RTL Klub Csillag születik című műsorában látottakból, érdemes lesz élőben megnézni
20.00 “szóló énekes” stílusban: Szekeres Adrien hangja csendül fel
Számos díj, listás dal és díjazott lemez után az “Olyan mint te” című album is aranylemez lett, ennek bemutatóját láthatja és hallhatja a közönség
21.00 rock stílusban: Mester Tamás és zenekarának élő, nagykoncertje
A Step együttes egykori tagja, nemzetközi fellépések és mucales kitérő után készített kitűnő nagylemezt. A koncerten kiváló zenészekkel közösen adja elő a leggjobb dalait.
22.30 “mediterrán” stílusban: Cozombolis dalai
A görög származású, Szolnokon élő fiatalember hitvallása: ”A dalaimat azoknak írtam, akik hozzám hasonlóan szeretik a vidámságot, az életet és nem mindig a rosszat akarják megtalálni ebben a világban.”


Pontos helyszín:
Fő tér

2008. június 23., hétfő

A Szigorúan Bizalmast már tegnap délután kiolvastam. Így aztán megy is tovább anyukámhoz. Nekem kicist rövid volt, de a lányeg benne van és igen jól megfogalmazva, magam sem tudtam volna jobban.:))

Reggel óta szól a Sláger és izgulunk egy kicsit, hogy mikor halljuk meg Mindy hangját. Kettőkor egy órát nem leszek itthon, így akkor légyszi nagyon figyeljetek és szóljatok. Örök hála.:))

Ebédre gomba levest főztem és nem akartam másodiknak semmi macerásat, ezért előkaptam a mélyhűtőből az Auchanban vásárolt réteseket. A túrós és meggyes nagyon fincsi, a káposztás még hűl, de gondolom az is jó. Ráadásul hipp hopp megvan.

Délután 18-20-ig Danubius Jákshow Hot 20-ban a Jack Jack teljes legénysége lesz a vendég.

Holnap reggel pedig MESTER TOMI ÉS GANXTA ZOLEE együtt vezetik a BUMERÁNGOT 5.40-től.

2008. június 22., vasárnap

A Kánikula ellenszere:




Így azért ki lehet bírni.:))
Van a Slágerrádión egy játék amivel családi nyaralást lehet nyerni. Mindy volt olyan bátor és rámondta a rögzítőjükre a szöveget. Tudom, hogy a hangját nem ismeritek, de Miléna nevű gyerek nem sok rohangál az országban. Szóval ha halljátok, hogy üzen szóljatok nekem azonnal, mert 10 percem van felhívni a Slágert!:)) Aki tudja a számom írjon sms-t aki nem, az derítse ki.:))Na jó megmondom, de csak addig lesz fent amíg tart a játék. 06-30-9548454. Köszönöm előre is.

“10 nagy utazás, 10 napon át” játékszabály 2008

A Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zrt. megszervezi a “10 nagy utazás, 10 napon át” című promóciót.

1. Játék menete:

a. Játékra jelentkezés:
2008. június 16. és 2008. június 29. között a nap bármely időpontjában 2 és 12 év közötti természetes személyek (“gyermekek”) hívhatják a Sláger Rádiót a 06 30 3000000-as telefonszámon és üzenetet hagyhatnak, melyben kérik, hogy szüleik hívják a Sláger Rádiót. Az üzenet szövege lehet például a következő: „Sziasztok, ……vagyok, anyu, apu, hívjátok most a Sláger Rádiót és nyerhetünk egy családi nyaralást!”

b. Óránkénti kiválasztás:

2008. június 23-tól 2008. július 4-ig minden munkanapon 10 és 18 óra között óránként egy véletlenszerűen kiválasztott üzenetet lejátszik a Sláger Rádió. Ha az üzenetet hagyó gyermek szülei meghalják az üzenetet és az elhangzást követő 10 percen belül felhívják a 06-1-888-3000 telefonszámot, akkor megnyerik a játékot támogató utazási iroda “Dínó Club”ajándékcsomagját és részt vehetnek a nap végi sorsoláson.

c. Nap végi sorsolás:

2008. június 23-tól 2008. július 4-ig minden munkanap a Levezető című műsor végén az aznapi nyertesek (maximum 8 család) közül kerül kisorsolásra egy, akik megnyerik a játékot támogató utazási iroda által felajánlott családi nyaralást (két felnőtt és két 2-12 éves életkorú gyermek részére). Az utazási iroda 6 db tunéziai, 3 db törökországi és 1 db egyiptomi nyaralást ajánl fel, melyek közül a választás véletlenszerűen adásban történik. A szerencsés napi nyertes a helyszínek nevét tartalmazó 10 boríték közül mindig a fennmaradókból választ, így a helyszínek véletlenszerűek és az utolsó napi nyertesnek már nincs lehetősége a választásra. Amennyiben a nap végi sorsolás időpontjában a nyertes nem veszi fel a telefont, a Sláger Rádió másik nyertest sorsol.

d. Nyeremény:

6 db tunéziai, 3 db törökországi és 1 db egyiptomi családi nyaralás két felnőtt és és két 2-12 éves életkorú gyermek részére. A nyeremény a szállás, ellátás és repülés költségeit fedezi. A repülőtérre való eljutás, az érvényes úti okmányok, az utazásbiztosítás és egyéb az utazással kapcsolatos költséget a nyertesnek kell fizetnie/intéznie. A nyeremény készpénzre nem váltható, nem átruházható. A nyeremény felajánlója az utazásokat a szabad helyek függvényében, előzetes egyeztetés alapján biztosítja. Az utazások a Best Reisen Üdülések 2008 nyár katalógusának „A” szezoni időpontjain vehetők igénybe. A nyertesnek még ebben az évben el kell utaznia, azaz jövő évre a nyaralás nem vihető át. A Sláger Rádió nem vállal felelősséget a nyeremény út minőségéért vagy esetleges hiányosságokért.

A családoknál az összetartozást személyi okmányokkal szükséges igazolni.