2008. június 22., vasárnap

Van a Slágerrádión egy játék amivel családi nyaralást lehet nyerni. Mindy volt olyan bátor és rámondta a rögzítőjükre a szöveget. Tudom, hogy a hangját nem ismeritek, de Miléna nevű gyerek nem sok rohangál az országban. Szóval ha halljátok, hogy üzen szóljatok nekem azonnal, mert 10 percem van felhívni a Slágert!:)) Aki tudja a számom írjon sms-t aki nem, az derítse ki.:))Na jó megmondom, de csak addig lesz fent amíg tart a játék. 06-30-9548454. Köszönöm előre is.

“10 nagy utazás, 10 napon át” játékszabály 2008

A Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zrt. megszervezi a “10 nagy utazás, 10 napon át” című promóciót.

1. Játék menete:

a. Játékra jelentkezés:
2008. június 16. és 2008. június 29. között a nap bármely időpontjában 2 és 12 év közötti természetes személyek (“gyermekek”) hívhatják a Sláger Rádiót a 06 30 3000000-as telefonszámon és üzenetet hagyhatnak, melyben kérik, hogy szüleik hívják a Sláger Rádiót. Az üzenet szövege lehet például a következő: „Sziasztok, ……vagyok, anyu, apu, hívjátok most a Sláger Rádiót és nyerhetünk egy családi nyaralást!”

b. Óránkénti kiválasztás:

2008. június 23-tól 2008. július 4-ig minden munkanapon 10 és 18 óra között óránként egy véletlenszerűen kiválasztott üzenetet lejátszik a Sláger Rádió. Ha az üzenetet hagyó gyermek szülei meghalják az üzenetet és az elhangzást követő 10 percen belül felhívják a 06-1-888-3000 telefonszámot, akkor megnyerik a játékot támogató utazási iroda “Dínó Club”ajándékcsomagját és részt vehetnek a nap végi sorsoláson.

c. Nap végi sorsolás:

2008. június 23-tól 2008. július 4-ig minden munkanap a Levezető című műsor végén az aznapi nyertesek (maximum 8 család) közül kerül kisorsolásra egy, akik megnyerik a játékot támogató utazási iroda által felajánlott családi nyaralást (két felnőtt és két 2-12 éves életkorú gyermek részére). Az utazási iroda 6 db tunéziai, 3 db törökországi és 1 db egyiptomi nyaralást ajánl fel, melyek közül a választás véletlenszerűen adásban történik. A szerencsés napi nyertes a helyszínek nevét tartalmazó 10 boríték közül mindig a fennmaradókból választ, így a helyszínek véletlenszerűek és az utolsó napi nyertesnek már nincs lehetősége a választásra. Amennyiben a nap végi sorsolás időpontjában a nyertes nem veszi fel a telefont, a Sláger Rádió másik nyertest sorsol.

d. Nyeremény:

6 db tunéziai, 3 db törökországi és 1 db egyiptomi családi nyaralás két felnőtt és és két 2-12 éves életkorú gyermek részére. A nyeremény a szállás, ellátás és repülés költségeit fedezi. A repülőtérre való eljutás, az érvényes úti okmányok, az utazásbiztosítás és egyéb az utazással kapcsolatos költséget a nyertesnek kell fizetnie/intéznie. A nyeremény készpénzre nem váltható, nem átruházható. A nyeremény felajánlója az utazásokat a szabad helyek függvényében, előzetes egyeztetés alapján biztosítja. Az utazások a Best Reisen Üdülések 2008 nyár katalógusának „A” szezoni időpontjain vehetők igénybe. A nyertesnek még ebben az évben el kell utaznia, azaz jövő évre a nyaralás nem vihető át. A Sláger Rádió nem vállal felelősséget a nyeremény út minőségéért vagy esetleges hiányosságokért.

A családoknál az összetartozást személyi okmányokkal szükséges igazolni.

Nincsenek megjegyzések: