2008. június 26., csütörtök

Vihar

Imádom, hogy nyár van és süt a nap. Szuper, hogy a gyerekek élvezik a medencézést és itt a nagy kert. A strandolás nem nekünk való, legalábbis addig biztosan nem amíg az összes gyerekem nem úszik biztonságosan. A Balaton az más, Siófoknál olyan sekély a víz jó sokáig, hogy ott még egyedül is bolodgulok velük. Természetesen azért majd a két nagyobbal beiktatok egy starndolást valamikor, mert azért az nagy élmény.
Viszont az esti lakásban lévő hőmérsékletet nehezen viselem. Hiába van nyitva az összes ablak ajtó, hiába mennek a ventilátorok olyan, mintha egy dunsztos üvegben lennénk. Ennek örömére tegnap éjjel arra ébredtem, hogy iszonyúan dörög az ég, fúj a szél, de olyan erősen, mint a mesében amikor Dorothyt elrepíti az Ózban. Így aztán bezártam az összes ablakot, apu lement és összeszedte az elől maradt felfújhatós matracokat stb. / a kisebbek be voltak téve a sátorba de a nagyobbak mint dino, gumimatrac azok elől maradtak/ Kihúztunk mindent a konektorokból sőt még a telefonom is kikapcsoltam, pedig nem szoktam. Jó másfél órán át tartott vihar, mire végre kicsit csillapodott és újra levegőhöz jutottunk. Olyan szauna lett itt fent, hogy bármelyik wellness szalon megirigyelte volna. 3 felé sikerült visszaaludnom, de Lora szokás szerint fél hétkor ébresztett. Végül is minek annyit aludni?:)

1 megjegyzés:

APPLE írta...

Hű! Hááááát szuppper jó bejegyzés, nagyszerű élmény volt olvasni minden egyes mondatát... Kérem szépen! Pontszámozni lehetne esetleg? Mint a Hal a tortán c. sorozatban? HIHI! Nálunk 02:00-kor kezdődött a vihar és teljesen igazad van minek aludni? Pláne ugyebár nyáron... Élvezzünk minden egyes pillanatot! Pusssssz!