2009. március 14., szombat

Mindy is rajzolt










Casanova night musical






Végre nekem is van.:)

Megrendelhető a webshopban.
http://www.mestertamas.com/webshop/tinfo.php?cod=060022&tindex=1

Két kedvencem a cd-ről: How I love to be a free és a The Silent Dance

Katica

Korina rajzolta nekem az előbb:


Az egész hetet autóban töltöttem.:)) A gyerekek is azt kérdezik mikor és hova megyünk, mert annyira szeretik Rebit.:) Így hát ha továbbra is marad a jóidő, lehet hogy egyik hétvégén megnézzük a Balcsit.:) Előtte és utána pedig körbelátogatjuk a sok sok hete hónapja beígért helyeket. Irány Szigetszentmiklós, Mátyásföld, Dunakeszi, Budatétény resszkessetek barátok, barátnők, mert jövünk.:)
Pipacstól és Vikimtől kedvet kapva íme az enyém:

FENG SHUI ASZTROLÓGIA http://www.ezo.hu/index.php?id=92




Kan

A végtelen, a mélységes Jele: Víz Eleme: Víz Polaritása: yin Égtáj: Észak Száma: 1
Évszak: Tél Színei: fehér, színtelen, zöldes-kék Ékkő: zafír, turmalin
Alak: szabálytalan, kerekített Illat: citromfű, bodza A víz természet állandóan kíváncsi, mindig felfedezni vágyik. Szabad, szárnyaló természete könnyen eredményezhet zűrzavart és fegyelmezetlenséget, de néha túlzottan fegyelmezettnek és merevnek tűnhet.
Jellemzője lehet a diplomatikusság, jó bíró, ügyvéd vagy diplomata lehet, de nagy gondolkodók is kerülnek ki e jegy szülöttei közül.
Nagy függetlenségszeretet jellemzi. Szerencse az ösztönös cselekvésben.
Meg kell küzdenie minden eredményért, de gyakoriak a váratlan, szerencsés megoldások. A szerencse csak munka mellett segíti.
Karakterszám: 9
Élénk, eleven, pezsdítő. Szívélyes és kedélyes, ötletgazdag. Nem fél a kihívásoktól és a problémáktól. Nem alkalmas a végrehajtásra. Jó szóval, szeretettel irányítható. Szüksége van korlátokra, rendre.
Energetikai szám: 6
Pozitív oldala: Lassú, megfontolt, egyenes, őszinte, nagyon tisztességes, cselekedetei nyíltak, kiszámíthatóak.
Negatív oldala: Unalmas, lusta, egyenes, mert még a becsapáshoz is lusta.
Összegzés: 1.9.6
Képletének kombinációja vezetői képességgel ruházza fel. Őszinte és átgondolt, emelt fővel jár a világban. A víz meghatározó ereje képletében kalandvágyat vagy mély gondolatiságot hozhat felszínre, amelyek titkos erőként rejteznek Önben. Környezete ösztönzőnek, gyengédnek, lobbanékonynak és ösztönösnek látja. Néha én-központú és hiú is tud lenni.


A téllel vitatkoznék és az unalmassal is:))

Tavaszi fáradtság

Legalábbis jól esne azt hinni, hogy a tegnapi napom azért volt olyan, amilyen. Igazából semmi különös nem történt csak valahogy nem voltam a toppon. Így aztán a szokásos körök után filmet néztem. Ettől aztán mégjobban kiakadtam. Nem kellesz eléggé, ez volt a film címe. És tele van igazsággal, persze csupa olyannal amit már eddig is tudtunk. Vicces kívülről látni ahogy mi nők lessük a telefont hogy mikor szólal meg végre, még a legidétlenebb szituációk közben is, pl torna, hogy azonnal felkaphassuk. Persze csak akkor ha az éppen műsoron lévő férfi hívását várjuk. Azt gondolnám, hogy ez a 20-as években így normális, na de később? És millió példát látok rá, hogy igen, később is ez a helyzet. Reménykedünk, aztán szomorkodunk, majd megint reménykedünk és így tovább. De még a filmben is minden jó, ha a vége jó és azért legtöbben megtalálják a társukat, ha csak rövidebb időre is. Remélhetőleg azért többen hosszabbra.:))

Este indulni akartam Mindyért rockyra, de előtte felhívtam Lili anyukáját aki mondta, hogy ő már úton van értük. Így aztán maradt még fél órám mielőtt Korináért kellett volna mennem a szülinapi bulira. Szerencsére csak ide a közelbe. A gyerekek még javában játszottak minket pedig megkínáltak tortával. Aztán hazajöttünk és a szokásos esti procedúra után elég korán elaludtunk.
Mivel ma reggel a lányoknak suliba kellett menni, így 6-kor keltünk. De legalább már a hasunkra sütött a nap és csiripeltek a madarak. Ez már a tavasz végre.:)) Épp indultunk volna amikor rájöttem, hogy nincs meg a táskám. Benne az összes iratom, sőt a gyerekeimé, az összes pénz, az összes befizetni való csekk és bankártya, minden kulcsom stb. Átgondoltam vajon hol lehet, lerohantam az autóhoz, átkutattam a lakást, sehol semmi. Arra emlékeztem, hogy amikor Koriért mentem még nálam volt. Kizárásos alapon csak ott hagyhattam a vendégségben. Igen ám de a házigazda telefonszáma is a táskámban volt. Bemenünk a suliba egyik anyukától elkértem a számot és felhívtam őket, hogy nem maradt e náluk véletelnül. Szerencsémre még nem indultak el otthonról és mivel megtalálták be is hozták a suliba. Azért ezt a fél órát nem kívánom senkinek, míg kiderült, hogy megvan. Foghatnám a tavaszi fáradtságra, vagy a szőkeségemre amit jól álcázok a barna hajammal, de leginkább mégiscsak a memóriám lehet a ludas.

2009. március 12., csütörtök





Úgy látszik ma ilyen napom van. Annyira nem szeretem amikor valaki nem tud köszönni. A suliban több olyan anyuka és apuka is van aki úgy csinál, mintha felettébb megterhelő lenne annyit kinyögni, hogy jóreggelt vagy jónapot esetleg szia. Én meg imádom az ilyen fura fazonokat heccelni. És csakazért is rájuk köszönök jó hangosan. Néhány napja az egyik valami csoda folytán vissza közsönt sőt még két kedves mondatot is fűzött hozzá. Jaaa és most nem idegen szülőkről beszélek, hanem olyanokról akikkel ismerjük egymást. Szép ugye?
Mostanában sokszor hallom, hogy a nők és a férfiak amikor mesélnek valakinek egymásról azt a szót használják, hogy a párom. Párja a virslinek van, vagy a zokninak és még sorolhatnám.:))
Nekem szerelmem, társam, kedvesem, édesem, kincsem van, amikor ez a helyzet. Akinek párra van szüksége, az nem egész. Márpedig ha mi magunk nem vagyunk egységben és egészek, akkor hogy vágyhatunk egy olyan társra, aki nem csak egy fél, hanem egy magát értékelő és önálló ember legyen. Aki fél az csak egy másik felet vonz be maga mellé. Így aztán egymás nélkül használhatatlanok. Kinek jó ez? Miért nem szeretjük saját magunkat és miért várjuk el mégis, hogy azért minket szeressenek. Mennyivel több az a kapcsolat amikor két teljes ember él együtt és egymást erősítik és igazi társai egymásnak. Hiszen minden perc ajándék amit a szerelmesek együtt töltenek el. A másik megnevezés ugyancsak nem tetszik. A pasi akivel együtt élek vagy a nő akivel együtt élek. Ebben aztán semmi de semmi érzelem nincs, kb. olyan, mint a fejfájás amivel együtt élek. brrr. A férj és feleség szó is arra utal, hogy kettő kell az egyhez. És félreértés ne essék, nem vagyok házasság ellenes, mert hiszem, hogy az nagyon jó dolog, bár még nem volt benne részem. Ami késik nem múlik. :))

2009. március 11., szerda

Rebeka az egyik titok

Ugye nem is kellett sokat várni, hogy megoszthassam veletek? Először azt gondoltam találós kérdésként kapjátok meg. De aztán úgy döntöttem mivel már többen látták, ez nem fair másokkal szemben. Így aztán megmutatom a mi titkunkat, örök hálám érte. Hatalmas köszönet a sok segítségért, intézésért és türelemért Pistinek.:)
Kép is lesz róla ígérem.

Na ki találja ki miről van szó? Még jó, hogy mégis meggondoltam magam.:))

2009. március 8., vasárnap

Nem állt szándékomban későn hazaérni, de mégiscsak sikerült fél 4 körül megérkeznem. Naná, hogy szokás szerint éjfél helyett egykor kezdődött a koncert. Már épp ideje volt, mert kevés hiányzott hozzá, hogy elaludjak. Na jó ez így nem igaz, mert Anna, Évice, Zsu, Dyna, Sanda, Mira és anyuja, minden tőlük telhetőt megtett és jókat beszélgettünk. Időközben megérkezett Somló Tamás és Zsola is és végre elkezdték összeszerelni a színpadon a hangszereket. Majd betoppant Zizi is. Ismerősből tehát nem volt hiány, kivéve a Mester-t.:)) Zsola gyorsan rávett minket a táncolásra, mert csupa olyan zenét játszott, amit ülve nehéz hallgatni. Egyébként nem is értem, hogy lehet másfél két órát végig énekelni mindent beleadva úgy, hogy másnapra is marad hangja.:)) Aztán ráadásként énekelni egy ilyet:



http://video.xfree.hu/?n=linato89a9478281e36306d3f335c135d01a7e

Boldog Tamás, Zoltán és Nőnapot az illetékeseknek.

Mindig is szerettem Tomi számainak szövegét, mert minden helyzetre találok megfelelőt köztük. Most például ez a rész cseng a fülembe napok óta:

De félig él az aki nem mer. Hát szabadítsd fel a szíved és szállj, érezd, hogy újra égni kell, A szavakon túl más szemmel látsz, nem gyengít félelem, mert Benned még ég az a tűz, de ha nincs miért meghalnod úgy mért élsz, Engedd el ami nem kell, nem kell, nem kell.....