2008. május 3., szombat

Kicsit zsúfolt napjaink voltak. De az ilyet szeretem nagyon. Egyedül az nem annyira jó, hogy a kicsiknek nem való programokon jártunk és ezért ők itthon maradtak. De nagyon jól érezték magukat a kertben.:) Még az is lehet, hogy evlünk is jól érezték volna magukat, de tömegbe elvből nem viszek apróságokat, még akkor sem ha már nem anynira aprók. A majálison kellemesen sütött a nap és az összes rockys végig néztük. Kori találkozott a barátnőjével és önállóan tekeregtek a programok között. Rutinosan nagyon rózsaszínben volt és hajpántban így messziről is remekül szemmel tarthattam. Élvezte, hog egy kicsit szabadabban engedtem, mint eddig. Mindy is jól elvolt Biával ők már nagyyon önállóak és azért fél szemük nekik is mindig Korinán volt.

Tegnap este Babival moziba mentünk. Gondolom ez nem akkora újság, de nekem az, mert utoljára 9 évvel ezelőtt még Milénával a pocakomban jártam ilyen helyen. Azon, hogy mennyibe kerül egy mozijegy, meg sem lepődtem. Azon viszont igen, hogy kb egy 60 fős teremben összesen voltunk vagy 20-an a hátsó három sorban. Az utca királyai c. filmet néztük meg Keanu Reeves-el. Itthon nem szoktam akció filmeket nézni, de nagyon izgalmas volt és tetszett. Már ki is néztem mi lesz a következő amit látni szeretnék, bár az vígjáték és még nem kezdték el vetíteni csak a beharangozóját láttam. Cameron Diaz az egyik főszereplő és Las Vegasban játszódik.

Ma az Árkádban volt rocky fellépés. Előtte MC Donald's, utána C&A és H&M, majd Rita barátnőmnél némi cukrászdázás következett. Közte egy negyed óráig Ricsi bohóc szórakoztatta a gyerekeket. Hazafelé lehúzott ablaknál Mester Tamást hallgattunk és énekeltünk hihetetlen hangerővel, csak hogy szokják a népek és formáljuk a közízlést:))

2008. április 30., szerda

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Yvettnek, aki ezer éve a barátnőm és Mindy keresztanyukája.


2008. április 29., kedd

Vannak visszatérő kötelességek. Ilyen a tankönyvtámogatáshoz és az étkezési hozzájáruláshoz kitöltendő adatlap és hozzá az igazolások mellékelése. Csak azt nem értem, hogy miért kell minden évben ugyan azt leírnom. Van 4 gyerekem és ez minden évebn így lesz. Szerintem elég lenne, ha csak azoknak kéne leadni újra akiknél valami változás történt. Egy csomó papírmunkától kímélnénk meg egymást. Jó tudom nézem a jó oldalát, hogy támogatnak.:))
Alapjában véve nem vagyok babonás, de szokásból azért néhány dolgot régen betartottam. Mint pl. Szilveszterkor ne legyen szennyes, sem száradó ruha a teregetőn és a frissen húzott ágyba éjfélig nem feküdtem le. Amióta gyerekeim vannak nem igazán sikerül betartani.:)) A fekete macska sem zavar, de ha tehetem kikerülöm. Ritkán török össze tányért vagy poharat és ezeknek sem tulajdonítok jelentőséget. Az rémlik, hogy ha a tökör leesik az bajt jelent és az is, ha kieső foggal álmodok.
Az elmúlt hónapban egyszer álmodtam azt, hogy egyesével esnek ki a fogaim. Gyerekkoromban rengetegszer álmodtam ugyan ezt. Rémes. Az egyetlen jó az volt amikor felébredtem és rájöttem, hogy minden fogam a helyén van. Ma takarítás közben a felmosóval levertem a falról az órát. Összeugrott a gyomrom. Aztán visszatettem és elhessegettem a negatív gondolatokat. Két perccel később sikerült megismételnem és az óra megint a földön landolt. 35 év alatt soha nem vertem le, most viszont egymás után kétszer. De strapabíró, mert működik és még csak össze sem tört.

2008. április 28., hétfő



Ezt csak azért, mert szeretem.:))
Köszönjük a drukkokat! Bronz érem a tegnapi termés!:))

Szombaton voltunk a Közlekedési Múzeumban és az Állatkertben. Majd mutatok pár képet, de ez a kedvencem: