2008. május 10., szombat

Ez mennyire jó kép! :))

Este Rómeó és Júlián voltunk Magdival. Egyetlen szépség hibája az volt, hogy nem MÁZS játszotta Benvoliót. Egyyébként a darab fantasztikus a díszlet és a táncosok és színészek lenyűgözőek.



"Mert az ember, aki egy csomó mindennel nem mer szembenézni, folyamatosan keresi a kifogásokat: "Most ezért vagy azért nem jó." De az élet törékeny. Az is könnyen előfordulhat, hogy holnap lebénul, és ezt már soha nem fogja tudni kimondani. Miért is nem akarta? Dacból. Makacsságból. Gyávaságból. Tökmindegy, de nem tette meg. Ez meg már az ő felelőssége. Lehet így is élni, de ez így megéri? Bátraké a szerencse, mert megvan a hitük a változtatáshoz. AZért, mert ők nem adták fel a hitüket."

Dr.Csernus Imre

Kiolvastam a Nő című könyvét. Nekem kicsit túl közönséges itt ott, de a lényege teljesen rendben van.

" Ilyenkor megkérdezem az embereket, hogy hány napból áll az ő életük? S akkor azt mondják, hogy remélkik még tízezer, húszezer stb. A válaszom erre az:" Tudja, az a helyzet, hogy az én életem ebből az egy napból áll. A tegnapi napom már meghalt. A holnapi napomat még nem élem. Nekem ez az egy napom van, és ezt az egy napot én jól be tudom látni. A délelőttöt meg a délutánt is. Az én életem erről az egy napról szól mindig."

2008. május 9., péntek

Két nap alatt három anyáknapján és egy szülőin voltam. Gyönyörű virágokat és kézzel készített ajándékokat kaptam a gyerekeimtől.









2008. május 6., kedd

JACK JACK KLIPPREMIER

2008. május 5., hétfő




Jack&Roll
Rockumentum film



2007 nyarán egy mámoros estén Ganxta Zolee (Ganxta Zolee és a Kartel) és Mester Tamás a Sziget egyik VIP sátrában azon elmélkedtek, hogy egy igazi rock&roll zenekart kellene alapítani, amely bandának dobosa és énekese adott volt személyükben. A nagy kérdés az volt számukra, hogy ki legyen a majdani zenekar basszus- és szólógitárosa. Éppen arra sétált Papp Szabi (Supernem) és Tóth Tibi (Hooligans) és így össze is állt a kép és a zenekar is. A 4 zenészt a zenei összhangon túl a barátság is motiválta a közös muzsikálásra. Viszont, ahhoz, hogy minden igényt kielégíto zene, lemez, videoklip készüljön, olyan környezetre, atmoszférára van szüksége egy zenésznek, ahol alkotása 100%-os mértékben ki tud teljesedni. Ekkor jött a támogatás a Jack Daniel’s részérol, aki a muvészi alkotáshoz szükséges bázist megteremtette és biztosította. A Jack Daniel’s ihlette a zenekar nevét is, mely Jack Jack lett.

Tehát adott volt a zenekar, a bázis, de az ember mindig többet akar. Szeretne olyat csinálni, ami új, ami kihívás. Így jött az ötlet Neményi Ádám producer részérol, akinek nevéhez fuzodik többek között az SOS Szerelem és a 9 és ½ Randi nagy sikeru játékfilm, hogy rockumentum mozifilm készüljön az igazi rock&roll életérzésrol, melyet a Jack Jack zenekar minden tagja teljes mértékben vall és képvisel. A több hónapos munka eredménye, vagyis a

Jack&Roll Rockumentum film bemutatója

2008. szeptember 17.

Körcsarnok.


A Jack Jack zenekar koncertsorozatának végállomása Budapest lesz. A rockumentum film bemutatása után természetesen a színpad is az övéké lesz és így válik teljessé mindenki számára a film és a zene.


A film egyetlen momentuma hiányzik még, amikor is a zenekar eloször színpadra lép, melyre

2008. május 8-án kerül majd sor

Miskolcon a MEN keretein belül

ahol több kamera rögzíti a Jack Jack zenekar teljes napját (megérkezést, a backstage-ban történt eseményeket és a koncertet). A rock&roll egy életérzés, melyet a fiúk minden helyzetben gyakorolnak is és ennek bárki szemtanúja és szereploje lehet, amennyiben az adott napot „velünk” tölti. Ez lesz egyben a zenekar videoklipje is.

2008. május 4., vasárnap

Kincseim:










Drága Anyukám! Nagyon boldog Anyák Napját Neked!