2008. május 5., hétfő




Jack&Roll
Rockumentum film



2007 nyarán egy mámoros estén Ganxta Zolee (Ganxta Zolee és a Kartel) és Mester Tamás a Sziget egyik VIP sátrában azon elmélkedtek, hogy egy igazi rock&roll zenekart kellene alapítani, amely bandának dobosa és énekese adott volt személyükben. A nagy kérdés az volt számukra, hogy ki legyen a majdani zenekar basszus- és szólógitárosa. Éppen arra sétált Papp Szabi (Supernem) és Tóth Tibi (Hooligans) és így össze is állt a kép és a zenekar is. A 4 zenészt a zenei összhangon túl a barátság is motiválta a közös muzsikálásra. Viszont, ahhoz, hogy minden igényt kielégíto zene, lemez, videoklip készüljön, olyan környezetre, atmoszférára van szüksége egy zenésznek, ahol alkotása 100%-os mértékben ki tud teljesedni. Ekkor jött a támogatás a Jack Daniel’s részérol, aki a muvészi alkotáshoz szükséges bázist megteremtette és biztosította. A Jack Daniel’s ihlette a zenekar nevét is, mely Jack Jack lett.

Tehát adott volt a zenekar, a bázis, de az ember mindig többet akar. Szeretne olyat csinálni, ami új, ami kihívás. Így jött az ötlet Neményi Ádám producer részérol, akinek nevéhez fuzodik többek között az SOS Szerelem és a 9 és ½ Randi nagy sikeru játékfilm, hogy rockumentum mozifilm készüljön az igazi rock&roll életérzésrol, melyet a Jack Jack zenekar minden tagja teljes mértékben vall és képvisel. A több hónapos munka eredménye, vagyis a

Jack&Roll Rockumentum film bemutatója

2008. szeptember 17.

Körcsarnok.


A Jack Jack zenekar koncertsorozatának végállomása Budapest lesz. A rockumentum film bemutatása után természetesen a színpad is az övéké lesz és így válik teljessé mindenki számára a film és a zene.


A film egyetlen momentuma hiányzik még, amikor is a zenekar eloször színpadra lép, melyre

2008. május 8-án kerül majd sor

Miskolcon a MEN keretein belül

ahol több kamera rögzíti a Jack Jack zenekar teljes napját (megérkezést, a backstage-ban történt eseményeket és a koncertet). A rock&roll egy életérzés, melyet a fiúk minden helyzetben gyakorolnak is és ennek bárki szemtanúja és szereploje lehet, amennyiben az adott napot „velünk” tölti. Ez lesz egyben a zenekar videoklipje is.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Végre.

Névtelen írta...

Nem a Stones-szal csináltak egy hasonló filmet egy koncertkörútról a közelmúltban ?