2008. július 7., hétfő

Blikk mai címlap!

Ennél meglepőbb zsűrit nem is állíthatott volna össze a TV2 a Megasztár ősszel induló negyedik szériájába. A Blikk megbízható forrásból úgy értesült, hogy Friderikusz Sándor (50), Fenyő Miklós (61), Mester Tamás (37), és minden bizonnyal Bochkor Gábor (44) mond majd véleményt a tehetségkutató verseny énekeseiről
Nemcsak a költségvetéssel (félmilliárd forint), a zsűri összeállításával is nagyot akar dobni a TV2 a szeptemberben rajtoló Megasztár 4-ben, a csatorna elképesztő hírességeket nyert meg a műsor számára.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy többek között Nagy Feró, Dukai Regina, Janza Kata, Ganxsta Zolee, Zoltán Erika és Rúzsa Magdi neve is felmerült a lehetséges ítészek között, de a csatornától származó forrásból úgy tudjuk, Fenyő Miklós, a Hungária frontembere, Mester Tamás zenész és Friderikusz Sándor televíziós mellett döntöttek, ők a napokban alá is írhatják a szerződést – a női zsűritag kiléte a napokban dőlhet el.

Lapunk információi szerint a TV2-n korábban saját műsorral jelentkező Bochkor Gáborral öttagúra bővülhet az ítészek száma, amennyiben minden részletben sikerül megegyeznie a kereskedelmi televízióval. Mint arról korábban beszámoltunk, a legmeglepőbb húzás a csatorna részéről, hogy megkeresték, és újra szerződést kívánnak kötni a 2002-ben botrányos körülmények közt távozó egykori sztárjukkal, Frideriusz Sándorral.

A riporter a Gyerekszáj és a Fantasztikus Európa című műsort vezette a TV2-n, a szakítást utóbbi, a Külügyminisztérium támogatásával készült, mindössze nyolc adást megérő EU-s show-ja okozta. A beszélgetős műsor annyira alacsony nézettséget hozott, hogy a vezetőség közölni akarta a képernyőssel: nem lesz több adás. De mint azt a Blikk akkor megírta: Friderikusz Sándor megelőzte a kereskedelmi televíziót, és ő maga mondott fel. De nem ez volt a műsorvezető és a csatorna első összeveszése: korábban letiltotta a TV2 Friderikuszt a képernyőről, amikor megpályázta a Magyar Televízió elnöki posztját.

Szerettük volna megkérdezni a csatorna illetékeseitől, hogy mennyire pontosak az értesüléseink, ám nem kívántak reagálnia az információinkra, mint ahogy az említett sztárok sem, akiket titoktartási szerződés köt.

Dózsa Gabriella

forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések: