2008. július 29., kedd

Apró örömök

Tegnap ugyan nem jött össze, de ma tényleg első dolgom volt lottózni. 5-ös és 6-os lottón is játszom. :)) Nem bízom a véletlenre!

Balcsin vettem egy bluetooth-t aminek usb a vége és arra való, hogy a telefonomról a képeket fel tudjam tenni a számítógépre és a gépről is bármit fel tudjak tenni a telcsimre. Tök jóóóó!

Alakul a ház is itthon egyszer végre csak rend lesz. Már negyedik napja próbálom eltűntetni a nyaralásból haza hozott cuccokat, és tisztaságot varázsolni, de eddig nem sok látszatja volt. Ma reggel viszont határozottan úgy nézett ki a nappali, mint ahogy kell.:)

Éjjel valahogy nem jött álom a szememre. Első körben Nip Tuck-ot néztem a Viasat3-on, majd Doktor Edisont az RTL-en végül a Férjfogót szintén ott. Negyed háromkor lett vége. áááá Viszont Goran Visnijc játszott benne.:))
"Carl és Joline már több, mint ötszáz napja házasok. Férje, a kallódó fotóművész egy nap elhagyja azzal az indokkal, hogy "megtalálja önmagát". Joline mindent félredobva elindul New Yorkból, hogy fél Amerikán és kalandok sokaságán keresztül párja nyomára bukkanjon. Aztán amikor végre megleli valahol a nyugat-texasi sivatagban, Joline nyilvánvalóvá teszi, hogy bármit megtesz, csak hogy visszakapja a férjét!"

Így aztán ma reggel kicsit sem akartam felkelni, pedig a csemetéim ezt nem nagyon díjazták.
Most viszont irány a kert és a medence, mert végre jóidő van.

Nincsenek megjegyzések: