2008. október 14., kedd

Álmodik a hercegem

Szerencsére nem nagyon kűzdenek már és ha azt mondom alvás akkor viszonylag hamar mindegyik alszik. Szoktak álmukban beszélni, de ritkán érthetően. Tegnap Ruben a következőt mondta: Eltűnt a csokim.:))

Az előzmény az volt, hogy elkértem tőle a kezében szorongatott jól megolvadt pici csokit, hogy majd reggel visszaadom és megeheti.:)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves KISILUS (LINA), szerintem életed mai napján Isten szeretné, ha tudnád...

hogy a születésed napja egy csodálatos nap volt mindazok számára, akik ismernek Téged - és az egész emberiség számára is.

Miért? Mert hihetetlenül különleges vagy. Mert Te vagy a megszemélyesített Szeretet. A kifejezésre juttatott Bölcsesség. A megnyilvánult Gondoskodás és Könyörület. A megélt Bátorság.

Mert Te vagy az Emberség, Legjobb Formájában. Nem kapnak jobbat Nálad. Tényleg. És ha ezt nem tudod, akkor nem tudod, Ki és Mi Vagy Te. Még ma teremtsd meg a módját, hogy megtudjad. (Csak meg kell teremtened a módját, hogy megmutasd.)

Szeretettel,...

(Neale Donald Walsch) és ANYUKÁD

APPLE írta...

Drága Linusom! Csatlakozom Anyudhoz... Bizony, valóban különleges, nagyszerű nő vagy és igazán nagy örömmel tölt el hogy megismerhettelek. HAPPY BIRTHDAY!!! Csodás napot, rengetegszer puszillak!

APPLE írta...

http://www.horvathcukraszda.hu/pictures/u011.jpg

Unknown írta...

http://www.youtube.com/watch?v=56V8U1PXW4Y

Szia Lina!

Magditól tudom, hogy ma NAGY NAP VAN! Isten éltessen nagyon sokáig! Sok erőt és jó egészséget kívánok Neked!
Sűrűn benézek "hozzád" és szeretem olvasni a kedves kis történeteket a gyerekekről (nekem is van két kislányom), mindig figyelem hogyan is zajlik a kis családod élete!
Mégegyszer boldog szülinapot kívánok ! BÖBe :)

Névtelen írta...

Iluska!
Köszönjük Neked ezt a csodálatos lányt!

Lina írta...

Nagyon szépen köszönöm! :)

Névtelen írta...

Dreamer drága!

Egyet szültem, de az Jól sikerült! Szívesen!
Iluska (Manika)