2010. július 2., péntek

NYÁÁÁR EZERREL

Még csak pár napja van jóidő , de máris lépten nyomon azt hallom, hogy jajj ez a hőség elviselhetetlen. Könyörgöm egész télen ezt vártuk.:) Arról nem is beszélve, hogy néhány napja még enyhe telünk volt. Brrr. Százszor inkább melegem legyen, minthogy fázzak. A fűtésre kifizetett pénzt el tudom költeni bármire.:) Szavazzuk meg a télen is minimum 15 fokot éjjel nappalra jóóóó? :)

Lányok megkapták a bizit, Korina kitűnő lett, Mindynek becsúszott pár négyes, de a többi ötös. Egyébként ezen is csodálkozom, mert tényleg nem nagyon volt időm velük pluszba tanulni, így ezt a szintet maguktól hozták. Ezúton is gratulálok nekik! :)

Lora és Ruby egyre nagyobb kópé. Csoda izgalmas nyomon követni az ikerség különlegességeit. Lora igazi királykisasszony akinek be nem áll a csacsogója reggel hattól este 8-ig, Öcsi pedig komoly férfi, sakkozik, szerel, focizik, szóval egy kicsit sem látszik rajta, hogy csajok között nő fel. Persze az, hogy már 9 hónapja velünk van a drágám, ez sokat segít a férfilét kitanulásában Rubynak.:)

Csodaszép nyarat és jó pihenést mindenkinek aki erre jár.

2 megjegyzés:

mamaka írta...

Köszi, és nektek is!

magdi írta...

Gratulálok a lányoknak!
Kellemes nyarat Nektek!
Használjátok ki amennyire csak lehet!

Kedves Lina!
Kérlek fogadd el tőlem a Kreativ Blogger -díjat. A szabályokért látogass el hozzám!
Magdi