2009. április 3., péntek

Két napja a suliból telefonált Kori torna tanárnője, hogy bukfencezés közben a saját térdével kirúgta a fogát, még ugyan nem esett ki, de lóg és nagyon vérzik. Szerencsére a tejfogáról volt szó ami egy picit már mozgott.
Hazahoztam a suliból és megpróbáltam kihúzni, de ordított, hogy nagyon fáj. Persze enni így nem lehet, így mire rockyról hazajöttünk Mindyvel már ő kérte, hogy mégiscsak húzzam ki, mert nagyon éhes!:))
Nem jött könnyen, de viszonylag gyorsan megszabadítottam tőle. Közben a kertben a fiam olyan lendülettel rohangált, hogy nem tudott megállni a nagyapja előtt és arccal nekiszaladt az ásónak. áááá
Szerencsére ez sem lett túl nagy sérülés, de minden esetre sármossá teszi nagykorára, mert a helye valószínűleg meglátszik majd.
Azért mindent megteszek érte, hogy ez ne így legyen. Épp elég az összevarrott szája. Mert amúgy jógyerek. :)
Tegnap még sikerült fokozza és belül alul felül elharapta a száját. Volt hozzá segítsége, mert Korina vadul tolta körbe körbe a műanyag traktorján, majd egy laza kanyarnál nekimentek a hintának.
Azt hiszem rájuk fér jövő hét csütörtöktől a tavaszi szünet.:)
Miléna jól van, csak edzések után nyafog, hogy itt fáj, meg ott fáj.

Már csak az a kérdés, mit is csináljunk majd a 11 szabad napban. Remélem az idő jó lesz, mert akkor néhány napra irány a Balaton!:)

1 megjegyzés:

dreamer írta...

Nem mondhatod, hogy unalmas az életed
Vigyázzatok magatokra. Meg egymásra!