2011. március 23., szerda

Reggel 8-kor már a Budaiban voltunk, Mindy kapott egész napos vérnyomás mérőt. Holnap majd átlagolják a 20 percenként mért eredményeket és ha magasabb az átlagnál akkor kell további speciális vizsgálatokat végezni. Remélem nem.:)) Szemészeten minden rendben, kardiológián is, még hátra van egy hasi uh. Vérkép, vizelet rendben, egyedül d vitamin hiány, de azt már szedi és végre sokat tud napon lenni. Most viszont kerületi matek versenyen van a drága, innen is drukk ezerrel. Sajnos a rocky már két hete kimarad, mert beteg volt most meg ez a vérnyomás dolog, de hétfőn megyünk sportorvoshoz és akkor majd ő eldönti engedélyezi a táncot. Bízom benn, mert mindene a rocky.

Lori és Kori Aikido-ra járnak, nagypapa viszi őket nagyon lelkesen. Ruby még nem sportol, de már csak egy kis ideig, mert aztán Lolával mennek úszni, szeptembertől pedig suliba. Nem semmi, hogy április 14.-én beiratom őket a suliba. Nemrég még kisbabák voltak.:))

Mindy és Kori nagyon jól tanulnak, az ikrek meg élvezik még az óvodát. Lora reggeltől estig csacsog, mi már csak "falurádiónak" hívjuk. Reggel 6-tól este 8-ig ki sem lehet kapcsolni. Hajnalban meg muszáj megosztania minden gondolatát velünk, mert alvás közben nem beszél.:)) Öcsi foci és számítógép mániás és mindkettőhöz nagyon ért. Matekból is csúcs, már most tudja amit a harmadikos nővére tanul. Szóval büszke vagyok rájuk és imádom őket.

Néhány Lola szösszenet: Anya a háptérképet ki állította át a számítógépen?
Manika, neked van humorod.:))
Majd még eszembe jutnak, vicces a csajszim.

Süt a napocska megyek gyorsan a levegőre, mert mindjárt mennem kell a gyerekekért.

2 megjegyzés:

dorkukac írta...

de jó,hogy írtál!remélem rendbe lesz Mindy ABPM-je!puszi nektek,dóri,panka

Lina írta...

Nektek is puszi, édes vagy, hogy még erre jársz.:)