2008. március 10., hétfő

A koncerttel csak egy bajom volt, hogy nagyon későn kezdődött. Erika után szabadon olyan jó lenne egy matiné koncert ami kb22.00-kor kezdődik az anyukákra való tekintettel:) Persze onnantól, hogy elkezdődött már semmi bajom nem volt az idővel. Haza is értem regel 4-re. Azóta is próbálom kialudni magam.:)) De nem vagyok telhetetlen a lényeg, hogy van koncert, bár tőlem lehetne sűrűbben is.

Itthon kitört az orrfújós köhögős vírus. 3 gyerek + egy anya. Mindy még tartja magát, próbálom felerősíteni sok sok gyümölccsel és szeretettel az immunrendszerét.
Tegnap nagyon rossz napja volt és ebéd közben kirohant zokogva. A fürdőszobában értem utol. Mi történt kicsim??? -Annyira hiányzik Apa!!!-volt a válasz. Megbeszéltük, hoyg kimegyünk a temetőbe, mert szeretné. Kiderült, hogy az bántja, apa nem lehet ott a rocky versenyen és nem tudja, hogy milyen jól tanul. Aztán jól megbeszéltük, hogy dehogynem látja és persze hogy tudja, hiszen mindig vele/velünk van.

Elmentünk vettünk sok szép virágot, ültettünk a kertbe és hoztunk fel a lakásba is. A szomszéd nénitől kaptunk tűzliliomot és még a kertészkedésben is segített.:)

2 megjegyzés:

magdi írta...

És olyan jó lenne ha a koncertek kijönnének a Fészekből,és eljutnának vidékre....
Mindy igazi nagylány, azt hiszem a kicsi lelkének fájdalmát még jó sokszor kell csillapítanod.

Névtelen írta...

Szegénykém. ((((hugz)))) Pontosan tudom milyen apa nélkül felnőni, csak nekünk válás után azonnal el kellett felejteni, hogy egyáltalán "volt". Nekik ebből a szempontból könnyebb, mert ott vagy nekik Te, akivel őszinték lehetnek az érzéseikkel kapcsolatosan és segíted őket! Jó, hogy Mindy már most elkezdte feldolgozni ezt, később már fog tudni a kisebbeknek is segíteni ebben!